UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Kom 2 februari naar Schiphol
Ervaar het gemak van Qatar Airways
Dagelijks met China Southern naar het verre oosten
Visumaanvraag voor China gewijzigd
Wij blijven u ontzorgen
Dubbele Blue Credits bij KLM
Wifi aan boord bij Lufthansa en Austrian
Doe mee en win!
Zakenreisnieuws van UNIGLOBE Smart Business Travel dat u niet mag missen.
2017 gaat een mooi en reislustig jaar worden waar wij u uiteraard bij gaan helpen. Vanaf heden ontvangt u iedere twee weken een nieuwsbrief met het allerlaatste zakenreisnieuws. Overigens hebben wij onze nieuwsbrief hernoemd naar; etraveletc. Op deze manier hebben wij meer aansluiting bij ons magazine dat dit jaar drie keer uitkomt.

In deze nieuwsbrief leest u onder andere meer over Qatar Airways, China Southern en Lufthansa. Ook nodigen wij u graag uit om op 2 februari naar Schiphol te komen voor het 'NL op zakenreis' event. En wilt u dubbele KLM Blue Credits verdienen? Lees dan snel hieronder hoe u ze ontvangt.

Met reislustige groeten,

Het UNIGLOBE Smart Business Travel team
 
 
 
Kom naar het gratis 'NL op zakenreis-event'.
In de middag van donderdag 2 februari 2017 presenteren de ANVR en Travelport een inspirerend event voor zakenreisagenten, travel managers, zakenreisbedrijven en andere belangstellenden in het Auditorium in het Schiphol Hoofdgebouw. Met een compact programma, inspirerende sprekers, zoals Willem van Ee, Directeur Consulaire Zaken en Visumbeleid van Buitenlandse Zaken, en de presentatie van de resultaten van een actueel GfK-onderzoek willen beide organisaties zakenreisprofessionals bijpraten over business travel in 2025.

In business travel hecht de zakenreiziger aan heel andere zaken dan in de leisuremarkt. Maar wat wil de zakenreiziger in 2025, wat verwacht hij/zij van toeleveranciers als hotels, airlines, airports en travel managers? Meer info over het programma? Klik dan op 'Lees meer'. 
  Lees meer
 
 
 
 
Ervaar het gemak van Qatar Airways
Dagelijks vliegt Qatar Airways met een uiterst comfortabele Boeing 777-300 van Amsterdam naar Doha. Met een korte overstap kunt u direct doorvliegen naar uw eindbestemming. 

Deze zogenaamde 'Golfcarrier' is flink aan het uitbreiden en heeft onlangs 15 nieuwe bestemmingen opgenomen in haar netwerk. Zo zijn bijvoorbeeld Windhoek, Krabi en Medan nieuwe bestemmingen die rechtstreeks vanuit Doha aan te vliegen zijn. Wij wensen u alvast een goede reis met Qatar Airways. Wilt u meer Qatar Airways nieuws lezen? Klik dan op 'lees meer'.
  Lees meer
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
Met China Southern naar het verre-oosten en beyond...
China Southern vliegt dagelijks non-stop van Schiphol naar zowel Beijing als Guangzhou. Op de vluchten naar Beijing is er naast de Business Class en Economy Class ook een Premium Economy Class voor u beschikbaar. Deze klasse biedt aanzienlijk meer ruimte aan boord, zowel beenruimte als een bredere zitplek (2-3-2 configuratie ipv 2-4-2). De extra ruimte is extra prettig voor de lange vluchten naar China. Verder is er een groter IFE tv-scherm, zijn de stoelen extra comfortabel en is er beenondersteuning. Alles is er aan gedaan om uw comfort aan boord te optimaliseren.

Guangzhou is dé grote hub van China Southern waar passagiers gemakkelijk kunnen overstappen op vluchten naar voornamelijk China, zuid-oost Azië en Oceanië. China Southern vliegt vanaf Guangzhou naar maar liefst 40 internationale bestemmingen en naar ruim 100 Chinese bestemmingen. Met deze verbluffende aantallen hebben zij het grootste netwerk binnen Azië. Verder is Guangzhou ideaal gelegen voor reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. China Southern biedt inmiddels al zeven bestemmingen aan via Guangzhou in Oceanië.
Meer weten over China Southern? Klik op 'Lees meer'.
  Lees meer
 
 
 
 
Visumaanvraag voor China gewijzigd
Per 1 januari 2017 zijn de regels gewijzijgd voor het aanvragen van een visum voor China. In het verleden was het mogelijk om de aanvraag met de hand in te vullen, dat is nu gewijzigd.
Het is vanaf nu alleen nog mogelijk om met een getypt aanvraagformulier het visum aan te vragen.

Uiteraard kunnen wij uw visum, naast uw vlucht en hotel, voor China (of ieder ander land) verzorgen. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
 
 
Wij ontzorgen u graag!
Ook in 2017 zullen wij dát extra stapje zetten voor u. Voor ons maakt het niet uit of uw volgende meeting in Seoul, Dublin, Casablanca, Quito of Vancouver is! Wij staan altijd voor u klaar om u en uw collega's zo goed mogelijk op weg te helpen. Hoe ingewikkeld de reis misschien ook is, wij zorgen voor een efficiënt en op maat gemaakt reisschema.

Heeft u een parkeerplaats op Schiphol of een visum nodig? Ook daar helpen wij u graag bij. UNIGLOBE Smart Business Travel maakt uw reis helemaal compleet en neemt alle zorgen uit handen. Daarbij werken wij nauw samen met zorgvuldig gekozen partners om de reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Heeft u vragen over hoe wij u verder kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op.
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Dubbele Blue Credits bij KLM
Wanneer u een KLM vlucht boekt voor 31 januari ontvangt u dubbele Blue Credits op uw BlueBiz account. De voorwaarden om de dubbele Blue Credits te ontvangen zijn: 
- De vlucht moet voor eind maart 2017 gemaakt zijn;
- De bestemming moet in Azië of het Midden-Oosten liggen.

Boek daarom snel uw KLM vlucht en pak die extra Credits. Bent u nog geen BlueBiz lid? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.
 
 
 
 
 
Wifi aan boord bij de Lufthansa Group
Goed nieuws als u regelmatig naar Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart of Wenen vliegt. Nog in het eerste kwartaal van 2017 zal een groot deel van de Europese vloot van Austrian, Lufthansa en Eurowings voorzien worden van wifi faciliteiten. 

Hierdoor kunt u tijdens uw vlucht verbonden blijven en de puntjes op de i zetten ter voorbereiding op die belangrijke meeting of presentatie. Passagiers kunnen aan boord uit diverse wifi bundels kiezen. Wilt u meer informatie over de wifi mogelijkheden op uw volgende vlucht? Klik dan op 'Lees meer'.
  Lees meer
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 

Doe mee en win!
Ook deze maand geven wij weer een Philips Bluetooth headset weg. Het enige dat u moet doen is het juiste antwoord op de onderstaande vraag e-mailen naar prijsvraag@uniglobe.nl 
 


De vraag van januari is:
Naar hoeveel bestemmingen in Oceanië vliegt China Southern vanuit Guangzhou?
A: 5
B: 7
C: 9
Mail uw antwoord voor 1 februari en maak kans op die mooie prijs. Succes!

 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl