UNIGLOBE Smart Business Travel
KLM special - travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
KLM Private Sales Actie
Vertrekhal 1A op Schiphol
Meer kranten in KLM Media App
KLM non stop naar Costa Rica
Wij helpen je graag op weg
Profiteer nu van de KLM Private Sales Actie!

Als UNIGLOBE Smart Business Travel klant ben je altijd gegarandeerd van de beste service en voorwaarden. Met de KLM Private Sales Actie kun je profiteren van voordeel oplopend tot wel €3.000,-! Wil je gebruikmaken van dit voordeel? Wij vertellen je er alles over in deze KLM special van etraveletc. 

Heb je na het lezen vragen over jouw volgende zakenreis? Neem dan gerust contact met ons op.

Met reislustige groeten,

Jouw UNIGLOBE Smart Business Travel team.
 
 
 
Profiteer nú van de KLM Private Sales Actie!
De Private Sales actie biedt de mogelijkheid voor Flying Blue-deelnemers om tegen zeer aantrekkelijke tarieven, de meest comfortabele en ontspannen reizen in Business Class te boeken. Medereizigers van Flying Blue-deelnemers profiteren direct mee van de korting, onder de voorwaarde dat zij in de boeking van de Flying Blue-deelnemer zijn opgenomen.

Tijdens de actieperiode van 9 tot en met 19 mei kun je, via ons, World Business Class vroegboekvoordeel-tarieven (met kortingen tot wel €750,-) boeken naar een groot aantal intercontinentale bestemmingen. 
Zo kan je op een boeking van vier personen maximaal €3.000,- besparen op World Business Class tickets!

Wil je als UNIGLOBE Smart Business Travel relatie en Flying Blue deelnemer profiteren van de speciale tarieven op World Business Class stoelen, neem dan contact met ons op. Ben je nog geen Flying Blue deelnemer, dan maken wij dat graag voor jou in orde.
 
 
 
 
 
Vertrekhal 1A op Schiphol
KLM-passagiers die binnen een groot deel van Europa reizen, kunnen in de nieuwe vertrekhal 1A inchecken. De tijdelijke hal blijft staan tot voorjaar 2019. Tegen die tijd is de verbouwing van Vertrekhal 1 gereed.

De hal biedt de luchtvaartmaatschappijen ruimte voor het inchecken van reizigers en hun bagage. De nieuwe vertrekhal, die ongeveer 4000m2 is, heeft 22 incheckbalies, 6 security lanes, selfservice incheckzuilen, sanitaire voorzieningen en zitplaatsen. De tijdelijke vertrekhal is gebouwd op het dak van bagagehal Zuid en door een corridor verbonden met de bestaande vertrekhal 1. 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Meer kranten beschikbaar in KLM Media App
In oktober vorig jaar introduceerde KLM de KLM Media App. Deze app biedt KLM passagiers via hun smartphone of tablet toegang tot een reeks van (inter)nationale kranten. De KLM Media app ging van start met 13 digitale kranten en dat aantal is nu uitgebreid naar 20.

Met deze app is het krantenaanbod altijd binnen handbereik, up-to-date en beschikbaar voor alle passagiers op zowel Europese als intercontinentale vluchten. Met ingang van de zomerdienstregeling op 26 maart vervangt de KLM Media App de papieren krant aan boord in de Economy Class. In de World Business Class worden de papieren kranten nog wel bevoorraad.
 
 
 
 
 
Heb je vragen?

Wil je meer informatie over het vliegen met KLM naar jouw volgende meeting of heb je vragen over BlueBiz of Flying Blue? Neem dan contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder op weg.
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl