United Airline Special | travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Vlieg met United naar de VS
In deze editie van etraveletc. zal United zichzelf voorstellen. Zij geven in deze nieuwsbrief precies aan welke voordelen zij bieden wanneer je naar de Verenigde Staten vliegt voor je volgende zakenreis.

Mocht je vragen hebben over United of over een van onze andere partners, dan beantwoorden wij deze graag.

 
Scoor nu je gratis upgrade naar Economy Plus
Boek je dit najaar een United Economy® ticket, dan vlieg je gratis United Economy Plus®. Deze stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine.

De actie is van toepassing op alle transatlantische sectoren met vertrek vanuit Amsterdam.
Voor meer informatie en voorwaarden, neem je contact met ons op.

Let op: deze actie is exclusief voor Uniglobe klanten.
  Meer over deze upgrade
 
 
 
 
Nieuwe non-stopvlucht naar San Francisco
United heeft de introductie van een nieuwe dagelijkse non-stopverbinding tussen Amsterdam Schiphol Airport en haar hub op San Francisco International Airport aangekondigd met ingang van 31 maart 2019.

De nieuwe route van United naar San Francisco zal de vijfde non-stopverbinding vanuit Nederland zijn in aanvulling op de bestaande verbindingen die de luchtvaartmaatschappij het hele jaar door aanbiedt van Amsterdam naar New York/Newark, Chicago, Houston en Washington, D.C.

United is hiermee de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die een dagelijkse non-stopvlucht zal aanbieden tussen Amsterdam en San Francisco.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Newark Airport: snel en eenvoudig in NYC met United
Vanuit Newark Liberty International Airport, de New York hub van United, ben je zo in de Big Apple. Manhattan is sneller te bereiken per taxi vanuit Newark (EWR) dan vanuit JFK en in slechts 30 minuten per trein via Penn Station. Met een state-of-the-art terminal met unieke restaurants en shopping mogelijkheden, of de mogelijkheid om gebruik te maken van één van de 6.000 iPads die in de terminal beschikbaar zijn, is Newark de beste toegangspoort tot Manhattan.

Sinds juni dit jaar, kun je als United Polaris® Business Class reiziger in een exclusieve nieuwe lounge voor de vlucht à la carte dineren of van privé bedden en spa-achtige douches genieten in de United Polaris lounge op Newark.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
United Polaris Business Class
Vlieg in United Polaris℠ Business Class en geniet van een nieuwe reiservaring dankzij speciaal beddengoed ontworpen voor de best mogelijke nachtrust in de lucht. Het aanbod op internationale vluchten bestaat uit luxe dekbedden, lichtgewicht dag-dekens, grote en kleine kussens voor iedere United Polaris passagier, alsook slippers en gel-cooled kussen.

Exclusieve United Polaris Lounges zijn nu open in Chicago O’Hare, New York/Newark, Houston en San Francisco, waar je voor de vlucht à la carte kan dineren of van privé bedden en spa-achtige douches genieten.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden