UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified |UNIGLOBE de zakenreispartner | Nieuwe verbindingen vanaf Schiphol | Schiphol vernieuwt | Nieuwe World Business Class | British Airways en haar loyaliteitsprogramma| Wij zorgen ook voor uw visum | Handbagageregels op een rij
Lees deze mail online.
 

 
 
Inhoudsopgave
Nieuwe verbindingen vanaf Schiphol
Schiphol vernieuwt
Nieuwe World Business Class
Vernieuwing British Airways programma
Laat ook uw visum door ons regelen
Alle handbagageregels op een rij

UNIGLOBE Smart Business Travel, de zakenreispartner die u ontzorgt.

Wij ontzorgen u graag in uw zakenreisbehoefte, waar u ook naartoe gaat onze specialisten helpen u graag verder op weg. 
In deze nieuwsbrief leest u hoe wij u kunnen ontzorgen, over nieuwe verbindingen vanaf Schiphol, dat trouwens behoorlijk aan het vernieuwen is, en geven wij u informatie over de handbagageregels bij uw favoriete airline.

Kortom, weer een volle nieuwsbrief die u niet mag missen.

Wij wensen u alvast een succesvolle zakenreis toe!

Het UNIGLOBE Smart Business Travel team 
Nieuwe verbindingen vanaf Schiphol
De afgelopen tijd zijn er nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het netwerk van Schiphol. Door deze nieuwe verbindingen zijn er meer mogelijkheden voor u als zakenreiziger. Hieronder treft u een overzicht aan van nieuwe verbindingen vanaf Schiphol:

  • Air Canada naar Toronto; dagelijks
  • easyJet naar Nice en Venetië; 5x per week
  • easyJet naar Toulouse; 3x per week
  • KLM naar Edmonton; 4x per week
  • KLM naar Belfast, Krakau en Montpellier; dagelijks
  • Qatar Airways naar Doha; 6x per week
Heeft u een meeting in een van de bovenstaande steden? Neem dan contact met ons op. Onze Business Consultants helpen u graag verder.
  Lees meer
 
 
 
 

Schiphol vernieuwt!

Reist u binnenkort via Schiphol naar uw zakenreisbestemming? Lees dan snel verder en bekijk de veranderingen met betrekking tot de security op de luchthaven. 

Vanaf 3 juni 2015 is Schiphol volledig overgestapt op centrale security. Ook voor niet-Schengenbestemmingen zullen de securitycontroles dan niet langer meer aan de gates plaatsvinden maar centraal. Er komen vier nieuwe, centrale doorgangen waarvan twee voor transferpassagiers.

  Lees meer
 
 
 
 
Nieuwe World Business Class
Wie in de nieuwe World Business Class van KLM vliegt, voelt zich er meteen thuis. Blikbanger is de full-flat stoel die veel comfort biedt en waarin reizigers horizontaal kunnen rusten. Dankzij de slimme designkeuzes van Hella Jongerius, zelf afgestudeerd aan Design Academy Eindhoven, genieten passagiers van veel ruimte en privacy.
  Ontdek de World Business Class
 
 
 
 
Onze service gaat verder dan u denkt
Heeft u een visum nodig? Dan regelen wij dat graag voor u. Natuurlijk weet u dat wij uw vlucht, hotel, huurauto en reisverzekeringen voor u regelen. Maar wij kunnen ook uw visum regelen. Dit bespaart u tijd en u kunt zonder zorgen op reis. Wij doen er namelijk alles aan om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Wat u voor uw zakenreis ook nodig heeft wij kunnen het voor u regelen. Heeft u vragen of wilt u een advies voor uw volgende zakenreis? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
 
 
Wijziging On Business gunstig voor u
British Airways heeft haar zakelijke loyaliteitsprogamma 'On Business' onlangs gewijzigd. De belangrijkste wijziging is dat u nu punten spaart bij British Airways, American Airlines en Iberia. Ook krijgt u nu over de gehele reissom, inclusief alle belastingen punten toegekend. 

Wilt u meer weten over het On Business spaarprogramma? Neem dan contact op met UNIGLOBE Smart Business Travel. Wij informeren u graag over alle wijzigingen.
 
 
 
 
 
Hoeveel handbagage mag u meenemen? 
Wij hebben voor u de handbagageregels van onze partner airlines op een rij gezet. Zo kunt u direct zien wat u aan boord mee mag nemen van uw favoriete luchtvaartmaatschappij. U ziet hoeveel tassen u mee mag nemen en wat het maximale gewicht mag zijn. Mocht u na het lezen van de gegevens nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. 
Wij wensen u alvast een succesvolle zakenreis toe.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl