UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Dubbele KLM BlueBiz Credits 
Gratis upgrade naar de First Class bij Garuda
Premium Economy bij Singapore Airlines
Visumplicht Indonesië afgeschaft
Uw autohuur goed geregeld
Plan uw bezoek aan de EXPO2015
Onze TravelTipTop 5
UNIGLOBE Smart Business Travel nieuwsbrief juli 

De zomer staat voor de deur en daar willen we maar al te graag gebruik van maken. Lekkere lange dagen en avonden achter de BBQ met de familie, dat is de zomer.

Echter gaan de zaken door en misschien moet u de komende periode nog wel naar een meeting in het buitenland. U weet dan één ding zeker; dat wij ook in de zomerperiode uw zakenreispartner zijn. Waar u ook heen wilt of hoe complex de reis ook is, wij regelen het graag voor u. 

Wij wensen u alvast een mooie zomer toe.

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel Team


 

 
 
 
Spaar nu voor dubbele KLM BlueBiz Credits
Als KLM BLUEBIZ deelnemer ontvangt u tot en met 15 september dubbele Blue Credits per vlucht. Deze extra BlueBiz Credits kunt u weer gebruiken bij upgrades of producten in de BlueBiz webshop. U krijgt de dubbele Blue Credits op vluchten naar de volgende bestemmingen: Rome, Genève, Londen, Edinburgh, Sao Paolo, Johannesburg, Mexico, Singapore, Jakarta en Kuala Lumpur. Neem contact met ons op om uw KLM ticket naar een van de bovenstaande bestemmingen te reserveren.
  Lees meer
 
 
 
 
Gratis upgrade naar First Class bij Garuda Indonesia
Tot het eind van het jaar krijgt u een gratis upgrade bij Garuda Indonesia op vluchten van Amsterdam naar Jakarta. Wanneer u een businessclass ticket (J-klasse) heeft geboekt dan kunt u tot uiterlijk 2 dagen voor vertrek uw gratis upgrade naar de zeer luxe first class aanvragen. Neem contact met ons op voor de overige voorwaarden. Klik op lees meer voor meer informatie.
  Lees meer
 
 
 
 
Visumplicht Indonesië afgeschaft
Zakenreizigers, toeristen en zeevarende uit Nederland en België hebben voortaan geen visum meer nodig om Indonesië binnen te komen. Reizigers mogen dertig dagen in het land blijven zonder visum. Deze maatregel is natuurlijk gunstig en scheelt veel tijd bij aankomst. Voor het volledige artikel klik dan op 'lees meer'. 

Voor landen waar nog wel een visum nodig is verzorgt Uniglobe Smart Business Travel graag uw visum voor u. Heeft u vragen over een visum of heeft u er een nodig? Neem dan contact met ons op via email sales@uniglobesbt.nl of telefoon 0348 43 02 93.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Singapore Airlines introduceert: Premium Economy
De Aziatische luchtvaartmaatschappij lanceert op 9 augustus een nieuw product op haar vluchten: Premium Economy. Deze luxe klasse is een combi van haar uitstekende Economy Class en haar uitmuntende Business Class. Voor iedere zakenreiziger is deze klasse de oplossing voor vluchten met Singapore Airlines. Klik op 'lees meer' om de voordelen van de Premium Economy class te zien.
  Lees meer
 
 
 
 

Uw autohuur goed geregeld
Na uw vlucht direct in een huurauto stappen? Dan regelen wij dat voor u; snel en zelfs groen.
Via ons internationaal netwerk beschikken wij over aantrekkelijke tarieven van o.a. AVIS, Hertz en Sixt.
Bij Sunny Cars heeft u bovendien de mogelijkheid om alle CO2-uitstoot te compenseren voor duurzame energieprojecten.

U kunt zelf direct uw huurauto online boeken via onze website
Heeft u het te druk? Neem dan contact met ons op, dan regelen wij het graag voor u.

Grootebroek: 0228 319711               Woerden:     0348 430293
Teuge:           055 5050165               Zoetermeer: 079 3208760

  Naar de website
 
 
 
 
Wilt u een bezoek brengen aan de EXPO2015 in Milaan? Wij regelen het graag voor u.
De vijfjarige Wereldtentoonstelling (EXPO) is tot 31 oktober te bezoeken in het Italiaanse Milaan. Wilt u naar de EXPO 2015? Geen probleem. Met 10 dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Milaan heeft u volop keuze om uw bezoek zo efficiënt mogelijk te plannen. Lees verder of neem direct met ons op om uw reis te plannen.
  Lees meer
 
 
 
 
Tips speciaal voor u
Omdat wij u graag goed op pad sturen hebben wij 5 travel tips verzameld die uw zakenreis nog aangenamer kunnen maken. Wij van UNIGLOBE Smart Business Travel reizen namelijk zeer regelmatig zowel zakelijk als prive. Tijdens deze reizen lopen zelf ook nog soms tegen verrassingen aan. Daarom geven wij u graag vijf persoonlijke Travel Tips die u goed kunt gebruiken. Lees ze rustig door en u kunt ze natuurlijk ook delen met uw collega's. Wij wensen u alvast een succesvolle en relaxte zakenreis toe. 
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl