UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Drukte op Schiphol
Nieuwe lounge op Heathrow
Profiteer nog snel en spaar dubbele BlueBiz Credits
Alles dat u moet weten over reizen naar Londen
TravelTipTop5
Aantal zakenreizen stijgt zelfs in de zomermaanden!

De tijd van hoogzomer is alweer bijna voorbij en gaan we ons op maken voor de vaak goede nazomer in september. De zwembroeken worden ingewisseld voor driedelig grijs. Rondom de koffieautomaat worden de laatste vakantieverhalen uitgewisseld terwijl de volgende zakenreis al op het programma staat. Een dagje op en neer naar Londen of een paar dagen Shanghai om die vervolgorder binnen te halen.

De maand juli liet bij UNIGLOBE een omzetstijging zien van maar liefst 20%. Kennelijk is er veel vertrouwen in het herstel van de economie en werd er volop doorgereisd, ook in vakantietijd. We hopen dat de zomer voor u net zo succesvol is verlopen en de nazomer ook veel bedrijvigheid geeft.     

Lees snel verder en scoor de komende weken nog genoeg vitamine-D om de aanstormende herfst door te komen.

Met zomerse groet,

Het UNIGLOBE Smart Business Travel Team


 
 
 
DRUKTE OP SCHIPHOL
De komende weken zal het nog extra druk zijn op Schiphol. Dit komt mede door de vakantiegangers die nog weggaan of terugkomen van de vakantie. Ook de invoering van de vernieuwde security en diverse verbouwingen kunnen uw gebruikelijke gang van check-in tot de gate vertragen.
Om het begin van uw zakenreis zo efficiënt te laten verlopen raden wij u aan om op tijd aanwezig te zijn zodat u ontspannen aan de reis kunt beginnen. 
 
 
 
 
NIEUWE LOUNGE IN TERMINAL 5 OP HEATHROW 
Iedereen die vanaf heden via Terminal 5 op de Londense luchthaven Heathrow reist, kan gebruik maken van een lounge die niet alleen bestemd is voor businessclass reizigers of als je een bepaalde status hebt als frequent flyer. Vervolg dus je reis relaxt op Heathrow met een tussenstop in de nieuwe lounge. Lees snel verder om te zien wat je kunt verwachten in de nieuwe lounge.
  Lees meer
 
 
PROFITEER NOG SNEL EN SPAAR DUBBELE KLM BLUEBIZ CREDITS
Als KLM BLUEBIZ deelnemer ontvangt u tot en met 15 september dubbele Blue Credits per vlucht. Deze extra BlueBiz Credits kunt u weer gebruiken bij upgrades of producten in de BlueBiz webshop. U krijgt de dubbele Blue Credits op vluchten naar de volgende bestemmingen: Rome, Genève, Londen, Edinburgh, Sao Paolo, Johannesburg, Mexico, Singapore, Jakarta en Kuala Lumpur. 

Neem contact met ons op om uw KLM ticket naar een van de bovenstaande bestemmingen te reserveren.
  Lees meer
 
 
 
 
ALLES DAT U MOET WETEN VOOR REIZEN NAAR LONDEN
Vele zakenreizigers weten goed hun weg naar Londen goed te vinden. Bij UNIGLOBE is dit nog steeds de nummer 1 bestemming in aantallen boekingen.

Voor degene die Londen nog niet goed weten te vinden, geven we graag een overzicht van het aantal vluchten naar de Engelse hoofdstad en hoe verder te reizen vanaf de luchthavens naar de stad. Voor meer informatie over reizen naar Londen neemt u contact op met ons team.
  Lees meer
 
 
 
 
OOK DEZE MAAND WEER 5 TOP TIPS!
Reist u vaak intercontinentaal? Dan heeft u ongetwijfeld uw eigen manieren om die vaak lange vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.
Graag geven wij u nog wat handige tips om de vlucht in de economy class nog aangenamer te maken.

Wilt u meer persoonlijke ruimte tijdens uw vlucht? Laat u dan informeren door ons over de mogelijkheden om bijvoorbeeld in de premium economy of zelfs business class naar uw bestemming te vliegen.

  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl