UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 

 
 
Inhoudsopgave
Succesvolle comeback Air Canada
British Airways blijft vernieuwen
KLM onderzoekt WiFi mogelijkheden
Vlieg met UNITED naar de VS
Geslaagde Travel Managersdag 2015
Tip van de maand!
UNIGLOBE Smart Business Travel zakenreisnieuws dat u niet mag missen.
De zomer ligt alweer ver achter ons en gaan we richting de herfst met hopelijk nog een aantal mooie Indian Summerdagen. Ondanks dat er in de zomer, traditiegetrouw, minder gereisd wordt kunnen we toch terugkijken op een succesvolle periode. 
Wij gaan dan ook met veel vertrouwen het najaar in en helpen u en uw collega's graag op weg.

Wij wensen u vele succesvolle zakenreizen toe!

Met vriendelijke groet,

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel team.

 
 
 
Succesvolle comeback voor Air Canada 
Deze zomer keerde Air Canada na een (te) lange afwezigheid terug op de route Amsterdam-Toronto. Deze terugkeer blijkt een schot in de roos! De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 767 en alle stoelen zijn voorzien van personal entertainment. De lie flat stoelen in de Businessclas zorgen voor samen met de typische Canadese gastvrijheid voor een zeer ontspannen reis naar Toronto. Alle reizigers die overstappen in Toronto naar een bestemming in de VS, besparen overigens tijd om hier over te stappen. Uw paspoort wordt namelijk in Toronto gecontroleerd door US Customs. Op deze manier hoeft u op uw Amerikaanse bestemming niet meer achter aan te sluiten bij de vaak zo lange rijen voor de paspoortcontrole.

Wilt u meer weten over de voordelen met het vliegen met Air Canada? Neem dan contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
 
British Airways blijft vernieuwen
Met de energiezuinige Boeing 787 Dreamliner ervaart u aan boord een stillere cabineomgeving. De Dreamliner beschikt over grote ramen waardoor vanuit iedere stoel een weids uitzicht wordt geboden. De Dreamliner wordt ingezet op onze routes naar Austin, Toronto, Chennai, Chengdu, Philadelphia, Calgary, Hyderabad, Seoul en Montreal.

Delhi wordt de eerste bestemming waarop de comfortabele Boeing 787-9 zal worden ingezet met een nieuwe exclusieve First cabine. Het toestel zal van 216 stoelen worden voorzien met de volgende verdeling:
First Class 8, Club World 42, World Traveller Plus 39, World Traveller 127.
  Lees meer
 
 
 
 
KLM onderzoek WiFi mogelijkheden voor de gehele long haul vloot
In navolging op andere luchtvaartmaatschappijen gaat KLM de mogelijkheden onderzoeken om de gehele long haul vloot te voorzien van WiFi. Hierdoor zal het voor u mogelijk worden om op alle intercontinentale vluchten gebruik te maken van het internet. Op dit moment is de WiFi alleen tijdens een aantal vluchten beschikbaar en vanaf november standaard op de nieuwe KLM Dreamliner 787-9. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Naar de Amerikaanse Oostkust? Vlieg met UNITED
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij is al jarenlang een vast gezicht op Schiphol. De airline voert dagelijks rechtstreekse vluchten uit naar onder andere Newark, Washington en Chicago. Wanneer u naar een van deze steden vliegt kies dan voor UNITED. De vluchten worden uitgevoerd met verschillende Boeing toestellen. Later dit jaar zal ook de Dreamliner van UNITED vanaf Schiphol gaan vliegen.

Plant u een zakenreis naar de oostkust van Amerika? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag op weg.
  Lees meer
 
 
 
 
Geslaagde editie van de Travel Managersdag
Ieder jaar organiseren wij speciaal voor onze klanten een Travel Managersdag. Dit jaar werd was het zonovergoten Loosdrecht het toneel van weer een geslaagde editie. De ruim 80 aanwezige gasten zagen eerst schrijfster en reisjournalist Iris Hannema vertellen over haar reisverhalen die perfect aansloten bij het onderwerp Duty of Care. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken vertelde vervolgens over de rechten en de plichten in geval van calamiteiten. Na het middagprogramma waarbij de diverse luchtvaartmaatschappijen zich konden voorstellen werd de dag in stijl afgesloten op het terras in de zon met een hapje en een drankje. Bent u er volgend jaar ook bij? 
 
 
 
 
 
Overstappen? Ja graag!
Steeds meer bestemmingen zijn te bereiken met een korte tussenstop. In de meeste gevallen zijn de ticketprijzen ook lager wanneer u naar uw bestemming ergens overstapt. Doordat er steeds meer airlines vanaf Schiphol hun operatie starten en door strategische samenwerkingsverbanden tussen de airlines hoeft een reis niet veel langer te duren dan een rechtstreekse vlucht. Wij geven u graag de meest gebruikte overstapplaatsen op een rijtje. Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl