UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Comfortabeler vliegen
Sunny Cars huurauto's
Kies voor Air Canada
Wifi bij Garuda
KLM lounge Schengen weer open
TravelTipTop 5
Het zakenreisnieuws van UNIGLOBE Smart Business Travel

Oktober zat vol met nieuws....zo is bijvoorbeeld de naam van het oerhollandse reismerk Arke veranderd in TUI.
Mijn eerste Arke-reis kan ik mij nog goed herinneren; een busreis naar Wolfsburg. Hier kregen we een rondleiding door de VW fabriek, waar destijds de Kevers en Golfjes bijna vliegend de fabriek uitvlogen. Decennia later worden de nieuwere versies
 teruggeroepen, omdat het niet is wat het lijkt. Ze blijken allemaal vervuilender dan dat ze zich voordeden. Was vroeger dan écht alles beter? 

Gelukkig weet u precies waar u aan toe bent bij ons. What you see is what you get. Wij zijn niet die vervuilende VW's. Wij zijn trotse eigenaren en zakenreisprofessionals die het beste voor hebben met u en de zaak. Wij zijn UNIGLOBE.

Veel leesplezier,

Het UNIGLOBE Smart Business Travel team
 
 
 
Nieuwe vliegtuigen vanaf Schiphol
De zakenreiziger van nu geniet tegenwoordig van de luxe en comfort tijdens de reis door de intrede van nieuwe vliegtuigen. Airbus en Boeing hebben allebei fantastische vliegtuigen die het vliegen weer leuk maken. Vanaf Schiphol kunt u bijvoorbeeld met Airbus A380 naar Dubai en Peking vliegen, met de Boeing 787 Dreamliner naar Qatar en Xiamen en afgelopen week voerde Finnair een testvlucht uit met de allernieuwste Airbus A350. Overigens introduceert Singapore Airlines dit fonkelnieuwe vliegtuig volgend jaar op de route Amsterdam–Singapore.
  Lees meer
 
 
 
 
Rent a Sunny Car
Heeft u een huurauto nodig op uw bestemming? Laat dat ook door ons regelen. Wij werken namelijk, onder andere, samen met Sunny Cars. Deze autoverhuurbemiddelaar onderscheidt zich door een all-in verzekeringspakket aan te bieden. Hierdoor bent u altijd 100% verzekerd en heeft u geen eigen risico. Speciaal voor de zakelijke reiziger biedt Sunny Cars op diverse bestemmingen het Premium Pakket aan. Door te kiezen voor dit pakket hoeft u niet achteraan de (eventuele) rij aan te sluiten maar maakt u gebruik van de speciale balie. 
  Lees meer
 
 
 
 
Air Canada beste keuze naar Noord Amerika
Wanneer u naar Noord Amerika moet dan adviseren wij u om met Air Canada vanaf Schiphol te vliegen. Met een korte overstap in Toronto bent u binnen ‘no-time’ op uw bestemming. Het voordeel is namelijk dat u in Toronto al de grens ‘passeert’ met de VS. Uw aansluitende vlucht wordt vervolgens beschouwd als een binnenlandse vlucht. Hierdoor hoeft u niet langs de paspoortcontrole in de VS. Tevens zal uw bagage meteen worden “doorgelabeld” naar uw eindbestemming en hoeft u dus niet uw bagage in Toronto ‘van de band’ te halen.
  Lees meer
 
 
 
 
Stay connected aan boord bij Garuda
Voor alle passagiers bij Garuda is het mogelijk om op vluchten vanaf Amsterdam gebruik te maken van het Wifi aan boord. Garuda Inflight Connectivity is voor First Class passagiers gratis en voor Executive & Economy passagiers zijn er kosten aan verbonden. Het inloggen is in vier gemakkelijke stappen gepiept en vervolgens kunt u gedurende de gehele vlucht verbonden blijven met uw email of de laatste zaken checken in the cloud. Toegang tot GarudaWifi kost per 24 uur USD $21,95. 
  Lees meer
 
 
 
 
KLM Lounge Schiphol
Goed nieuws voor de zakenreizigers die met KLM binnen Europa vliegen. KLM heeft onlangs de lounge in het Schengen gebied heropent. Tijdens de verbouwing van dit gebied is deze gesloten geweest maar is nu weer open. Dit betekent voor u meer comfort voor aanvang van uw zakenreis. De lounge beschikt natuurlijk over alle luxe en comfort om u te verwelkomen. Wij wensen u alvast een aangenaam begin van de (Europese) zakenreis!
 
 
 
 
 
In de TravelTipTop5: de beste adressen voor een Gin-Tonic op uw zakenreisbestemming
Wie drinkt het tegenwoordig niet; Gin-Tonic. Gin vind overigens zijn oorsprong in de 17e eeuw in Nederland. De Engelsen hebben het drankje vervolgens omarmt en er een smakelijke cocktail van gemaakt dat zeer populair was in de Britse koloniën. Om zelf dit aangename drankje te drinken na een succesvolle meeting geven wij u graag de beste gin tonic bars in Londen, Berlijn, New York, Barcelona en Hong Kong.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl