UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Daling ticketprijzen
Vlieg met
Turkish Airlines
Sparen extra Blue Credits
Visum wijziging voor Canada
TravelTipTop5
Zakenreisnieuws speciaal voor u geselecteerd.
December is traditiegetrouw de maand van de mooie feestdagen en het samenvatten van het afgelopen jaar. Was het een goed jaar of moet er volgend jaar harder gewerkt worden om de targets binnen te halen?

Ook in 2016 helpen wij u graag met al uw zakenreis behoeftes. Of het om een verzekering, visum, treinticket, huurauto, hotelovernachting, ferryovertocht of vliegticket gaat, wij staan altijd voor u klaar. Het maakt niet uit hoe complex het ook lijkt, wij weten er wel raad mee.
Een samenwerking met ons is meer dan alleen tickets boeken, wij denken graag met u mee en kunnen u ook adviseren en helpen met uw reisbeleid.
Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Wij wensen u in ieder geval alvast mooie dagen toe.

Met warme groet,

UNIGLOBE Smart Business Travel

 
 
 
Daling ticketprijzen
De gemiddelde prijs voor tickets is in de eerste acht maanden van het jaar met 5 procent gedaald. Dat stelt IATA in haar maandelijkse bericht over de vervoerscijfers van de airlines in oktober. Hierdoor nam de vraag naar vliegtickets toe. Deze daling is goed nieuws voor u als reiziger, u profiteert meer van voordelige tarieven dan voorheen. Samen met ons besparingsplan, dat wij voor u kunnen samenstellen, weet u dat wij dé zakenreispartner voor u zijn.
  Lees meer
 
 
 
 
Ontdek Turkish Airlines
Turkish Airlines vliegt u via Istanbul naar uw zakenreisbestemming. Met het zeer uitgebreide netwerk van bestemmingen vliegt u binnen no-time en met de gewenste comfort erheen. Turkish Airlines vliegt 5X per dag vanaf Amsterdam naar Istanbul en vanaf Rotterdam 1x per dag naar de Turkse hoofdstad. Door de goede aankomsttijd in Istanbul hoeft u nooit lang te wachten voordat u weer verder vliegt. Turkish Airlines biedt op geselecteerde routes naast de zeer comfortabele Businessclass en Economy Class ook premium economy class aan. Wilt u meer informatie over het vliegen met Turkish Airlines? Neem dan contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
 

Spaar deze maand voor extra Blue Credits!

Vliegt u tot 31 december naar het Midden-Oosten of Noord-Amerika? Op 8 geselecteerde bestemmingen spaart u nu nog meer Blue Credits. 
  Lees meer
 
 
 
 
Verandering visumregels Canada
Reist u vaak naar Canada? Lees dit bericht dan extra goed door! Vanaf 15 maart 2016 veranderen namelijk de visum regels in Canada. Wanneer u in het bezit bent van een Nederlands paspoort dan hoeft u geen visum aan te vragen maar u moet wel voor vertrek een Electronic Travel Authorisation (“eTA”) invullen. De kosten zijn $7 CAD en de eTA is vervolgens 5 jaar geldig. Voor meer informatie klik op de afbeelding voor een instructievideo. Heeft u uw volgende reis naar Canada al gepland? Neem dan contact met ons op, wij verzorgen uw Canadese zakenreis graag voor u.
 
 
 
 
 
TravelTipTop5
Uit recent onderzoek blijkt dat alle zakenreizigers een smartphone hebben en ook daarmee reizen. De wereld is daarmee binnen ‘swipe bereik’ en de informatie is voor iedereen toegankelijk. Om de zakenreis nog beter te maken hebben we 5 apps geselecteerd die meer dan de moeite waard zijn om te gebruiken tijdens uw zakenreis.
Want u kunt best wat hulp gebruiken tijdens de reis, zodat u zich concentreren op de meeting terwijl de apps alle informatie beschikbaar hebben die u nodig heeft.
Lees meer over de speciaal voor u geselecteerde travel apps!
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl