UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Hotelonderzoek Europese steden
Vlieg met UNITED
Wat kunnen wij voor u doen dit jaar?
Nieuwe bestemmingen
Lees meer over onze partner AirPlus
TravelTipTop5
Het zakenreisnieuws speciaal voor u geselecteerd
En toen was het ineens 2016! Wij kijken zeer tevreden terug op 2015 en gaan er alles aan doen om van dit jaar, samen met u, een topjaar  te maken. Als u ons nodig heeft dan weet u ons te vinden, want wij zullen zoals u van ons gewend bent net dat stapje extra zetten voor u. Juist wanneer uw zakenreis complex lijkt zorgen wij voor een eenvoudige oplossing, zodat u zorgeloos op zakenreis kunt.

In deze nieuwsbrief leest u onder andere over nieuwe bestemmingen die vanaf Schiphol zullen worden aangevlogen en leert u onze partner in betaaloplossingen AirPlus beter kennen. 

Wij wensen u in ieder geval een mooi en succesvol 2016 toe en helpen u graag op weg.

Met reislustige groeten,

Team UNIGLOBE Smart Business TravelNaast deze nieuwsbrief, kunt u ons ook volgen via social media: Facebook, Twitter en Linkedin.

U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u klant bij ons bent of u zichzelf heeft aangemeld. Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen, dan kunt u zich onderaan afmelden.


 
 
 
Hotelonderzoek naar de prijs-kwaliteitsverhouding in Europese steden
Uit onderzoek van Hotel Info blijkt dat de gasten in Praag het meest tevreden zijn wat betreft de prijs-kwaliteitsverhouding van hun hotel in die stad. De Tsjechische stad scoort met 8,2 gemiddeld het hoogst van de 15 onderzochte Europese steden. Dit is een stijging van ruim 0,2% ten opzichte van dezelfde meting vorig jaar. Op de laatste plaats staat onze eigen hoofdstad Amsterdam, de reizigers geven de prijs- kwaliteitsverhouding van de Amsterdamse hotels gemiddeld een 6,68. De top 5 bestaat naast Praag uit; Lissabon (8,04), Warschau en Berlijn (8,01) en Wenen 7,87. Bent u benieuwd waar uw favoriete Europese stad staat in de ranglijst? Lees dan verder.
  Lees meer
 
 
 
 
Vlieg met de Dreamliner van UNITED naar Houston
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij vliegt nog tot en met eind maart met haar nieuwste toestel, Boeing 787-9 Dreamliner tussen Amsterdam en Houston. Het nieuwe vliegtuig is voorzien van 3 verschillende reisklassen en is van al het comfort voorzien. U kunt reizen in de Business First, Economy Plus of de Economy Class. In welke klasse u ook vliegt het zal u in ieder geval aan niets ontbreken. Wist u trouwens dat UNITED naar 51 bestemmingen in Latijns-Amerika en het Caraïbisch gebied vliegt vanaf Houston? Wilt u meer informatie over de vluchten van UNITED naar uw volgende zakenreisbestemming? Neem dan contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
 
Ook in 2016 staan we voor u klaar!
Weet u al waar in de wereld u zaken gaat doen in 2016? Wij verzorgen graag uw complete zakenreis, van vlucht tot hotel, van parkeerplaats op Schiphol tot taxiservice of huurauto op uw bestemming. Heeft u misschien een visum nodig? Gaat u goed verzekerd op reis? Al deze zaken regelen wij graag voor u. Bovendien levert u dit de nodige besparingen op. Dat is ont-zorgen de UNIGLOBE way. Ons team van zakenreisprofessionals staat voor u klaar om ook dit jaar nét dat stapje extra te zetten, zodat u zorgeloos op zakenreis kunt gaan. 
 
 
 
 
 
Nieuwe bestemmingen en verhoogde frequenties vanaf de Nederlandse vliegvelden
Een nieuw jaar betekent voor veel luchtvaartmaatschappijen ook weer het aankondigen van nieuwe routes en het inzetten van nieuwe toestellen op bestaande routes. Hierdoor is het voor u straks nog makkelijker om naar uw zakenreisbestemming te vliegen vanuit Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven. Hierbij alvast een paar opvallende nieuwe veranderingen, AeroMexico 3 x per week naar Mexico, KLM 1x per dag naar Valencia, 2x per dag naar Southampton en een forse frequentieverhoging naar diverse Europese bestemmingen van Transavia.

Wilt u een volledig overzicht van de nieuwe bestemmingen klik dan op lees meer. Uiteraard verzorgen wij ook naar deze nieuwe bestemmingen uw zakenreis. Heeft u vragen of wilt u een boeking maken? Neem dan contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
 
De zekerheid en betrouwbaarheid van onze partner AirPlus
AirPlus is een internationale aanbieder van betaaloplossingen en managementinformatiesystemen voor het dagelijkse management van zakenreizen, meetings en events. Dankzij AirPlus bent u gesterkt uw inkoopstrategie succesvol uit te voeren en kunt u al uw zakelijke reisuitgaven eenvoudig, efficiënt, maar vooral transparant in kaart brengen. Wereldwijd vertrouwen al meer dan 43.000 klanten op AirPlus als het gaat om de betaling en analyse van hun zakelijke reis- en meetinguitgaven.

AirPlus waardeert de klanten en ook werken zij hard om hen tevreden te houden en om hun expertise te waarborgen. ‘Goede wijn behoeft geen krans’, daarom laten zij hun klanten spreken die uit verschillende industrieën komen, met uiteenlopende doelstellingen en behoeften, maar allemaal met de wens om zowel eenvoudig en efficiënt hun zakelijke reisuitgaven te verwerken en de wil hun reizigers zoveel mogelijk te ontlasten. Dus, als u wilt weten wat AirPlus nu precies voor u kan betekenen klik dan op lees meer. 
  Lees meer
 
 
 
 
TravelTipTop5 januari 2016
Het nieuwe jaar is nog vers en daarom geven wij u deze maand zeer bijzondere tips. Niemand minder dan de oprichter en CEO van UNIGLOBE Travel Gary Charlwood geeft vijf tips voor het nieuwe jaar.
Deze bijzondere tips hebben betrekking op het reizen en het zakendoen in het buitenland. Met de ervaring die hij heeft opgedaan sinds de oprichting van UNIGLOBE Travel in 1979 geeft hij u handige en nuttige tips voor een geslaagde zakenreis. Lees snel verder welke tips Gary Charlwood voor u in petto heeft.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl