UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Privé vakantie regelen bij VakantieXperts!
Zika Virus
Lang, langer, langst
Vaak onbewust niet goed verzekerd
Wifi aan boord bij Delta
Garuda Indonesia
TravelTipTop5
Zakenreisnieuws speciaal voor u geselecteerd.
Zakenreizen kunnen best vermoeiend zijn, dat weet u als geen ander. Om fit, uitgerust en scherp te blijven kan het daarom soms goed zijn om samen met uw zakenrelatie, of na uw meeting eens een balletje te gaan slaan. Wij geven u daarom een lijstje met mooie golfbanen rondom uw zakenreisbestemming.

Verder brengen wij u in deze nieuwsbrief op de hoogte van nuttige feiten en nieuwtjes uit de zakenreiswereld en leest u onder andere over het Zika virus. 

Kortom, weer een volle nieuwsbrief die u niet mag missen.

Wij wensen u alvast een succesvolle zakenreis toe.
 

Met vriendelijke groet,

UNIGLOBE Smart Business Travel

 

 
 
Nu ook uw privé vakantie goed geregeld bij ons!
UNIGLOBE Smart Business Travel heeft een unieke samenwerking met VakantieXperts De Valk in Grootebroek. Deze reiswinkel is meerdere jaren verkozen tot het "beste reisbureau van Noord-Holland" en dat is zeker niet voor niets. Een team van gedreven reisspecialisten staat klaar om een geweldige vakantie voor u te regelen. Of het nu gaat om een stedentrip, zonvakantie of een bijzondere maatwerkreis, bij De Valk weten ze de weg naar vrijwel alle bestemmingen. Heeft u vakantieplannen, neem dan contact op met één van de UNIGLOBE Smart Business Travel vestigingen of stuur een mailbericht naar devalk@uniglobesbt.nl.
 
 
 
 
 
Zika Virus
De Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) heeft een internationale noodsituatie afgekondigd vanwege het zika-virus. Dit wordt overgebracht door muggen en kan hersenafwijkingen veroorzaken bij ongeboren kinderen. Bovendien verloopt de ziekte heftiger bij zwangere vrouwen dan bij andere volwassenen die zijn geïnfecteerd door het virus. De meeste besmettingen zijn tot nu toe geconstateerd in Brazilië, Colombia, Venezuela en Mexico. In totaal komt het virus voor in 23 landen in Latijns-Amerika. Er is nog geen vaccinatie tegen mogelijk. Reist u vaak naar Latijns Amerika? Zorg dan dat u goed geïnformeerd op reis gaat.
  Lees meer
 
 
 
 
Lang, langer, langst
De luchtvaartmaatschappijen kunnen door nieuwe vliegtuigen steeds verder non stop vliegen. Onlangs maakte Qatar Airways bekend om non stop tussen Doha en Auckland te vliegen, een vlucht van ruim 18 uur. Met deze vlucht hebben zij direct het record van de langste non-stop vlucht ter wereld in handen. Emirates dacht dit record in handen te hebben door hun rechtstreekse vlucht van Dubai naar Panama, maar werd dus afgetroefd door Qatar Airways. Wilt u weten wat de langste non stop vluchten vanaf Schiphol zijn? Klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
 
 
Zakenreiziger vaak onbewust niet goed verzekerd
Zakenreizigers zijn in veel gevallen niet goed op de hoogte van de dekking van hun zakenreisverzekering. Dat blijkt uit onderzoek van Europeesche Verzekeringen. Een kwalijke zaak, aangezien het aantal zakenreizen weer in de lift zit.

In 2015 gingen zakenreizigers gemiddeld 5 keer op reis om potentiële klanten, conferenties of werklocaties in het buitenland te bezoeken. Europeesche deed onderzoek onder ruim 500 zakenreizigers waaruit blijkt dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over de dekking van zakenreisverzekeringen. 'Lees meer' over het onderzoek.

De meeste doorlopende reisverzekeringen die reizigers privé hebben afgesloten bieden geen dekking wanneer ze op zakenreis zijn. Graag zorgen wij ervoor dat u en/of uw reizigers goed verzekerd zijn. Neem daarvoor gerust contact met ons op. 
  Lees meer
 
 
 
 
Altijd verbonden tijdens uw vlucht met Delta Airlines
Vanaf nu is het ook mogelijk om aan boord van de toestellen van Delta Airlines van en naar Schiphol gebruik te maken van het WiFi netwerk. Daarbij gaat het onder meer om negentien vluchten per dag vanaf Schiphol, een belangrijke Europese hub van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij. Delta Airlines voert haar vluchten naar Schiphol uit met onder meer de Boeing 747, 767 en 777 alsmede de Airbus A330-200 en A330-300. De Amerikaanse airline vliegt onder andere non stop tussen Schiphol en: Atlanta, Detroit, Seattle, Minneapolis, New York en Boston.
  Lees meer
 
Uniglobe Travel Holland

 
 
 
Vlieg met Garuda Indonesia naar het Verre Oosten
Met de komst van de gloednieuwe, ultramoderne Boeing 777-300ER biedt Garuda Indonesia een unieke non-stop verbinding naar Jakarta aan haar passagiers. Het toestel is uitgerust met een First, Business en Economy cabine.

Deze directe verbinding brengt u in ruim 14 uur van Amsterdam naar Jakarta. Bespaar tot 4 uur aan reistijd en heb geen last van een overstap midden in de nacht. U komt daadwerkelijk uitgerust aan in Indonesië. Vanuit Jakarta biedt de luchtvaartmaatschappij doorvluchten naar ruim 59 binnenlandse bestemmingen, waaronder Bali, Medan, Surabaya en Yogyakarta. Tevens vliegt Garuda Indonesia op onder meer 16 internationale bestemmingen, met vlekkeloze aansluitingen naar o.a. Singapore en Kuala Lumpur.

De retourvlucht naar Amsterdam wordt zowel non-stop aangeboden als met een tankstop in Singapore, afhankelijk van de vluchtdag. Hierdoor kunt u dus direct vanuit Singapore naar huis vliegen.
  Lees meer
 
 
 
 
TravelTipTop5
Naast het harde werken is het soms ook goed om te ontspannen, daarom geven wij deze maand een lijstje van de mooie golfbanen in/of rond de volgende steden: New York, Shanghai, Dubai, Londen en Nice. Soms kan het juist goed zijn om samen met uw zakenreispartner een ‘rondje te lopen’ om zo nader tot elkaar te komen. Ook blijft altijd de vraag of je de zakenrelatie moet laten winnen of dat je je beste spel moet laten zien….hoe dan ook wensen wij u veel succes en plezier toe op uw volgende rondje op een van deze golfbanen.

  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl