UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Nieuw KLM toestel
Ontdek Garuda Indonesia
Singapore Airlines met  Airbus A350
Top 20 drukste luchthavens
TravelTipTop5
Het zakenreisnieuws dat u niet mag missen. 
Deze tijd van het jaar, de lente, is onze favoriete tijd van het jaar. Alles geurt en kleurt weer helemaal en iedereen krijgt er weer zin in. De dagen worden langer en de zon laat zich steeds meer en meer zien. Wij merken niet alleen dat de bloemen volop in bloei staan maar ook dat de zakenreiswereld behoorlijk aan het groeien is. Net als u, rezien steeds meer mensen voor hun werk. Het voordeel voor u, als UNIGLOBE klant, is dat het onze passie is om bedrijven te ontzorgen en zakelijke reizigers een zorgeloze reiservaring te bieden. Dus waar u ook naartoe moet wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Maak er een mooie lente van!

Met passievolle groeten,

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel team. 
 
 
Kleinste telg in de KLM familie
Onlangs nam KLM een nieuw toestel op in de vloot de Embrear 175+. Dit toestel zal geleidelijk de Fokker 70 gaan vervangen in de KLM Cityhopper vloot. De eerste vluchten zijn inmiddels uitgevoerd naar de diverse Europese bestemmingen. Er zijn in totaal 17 toestellen besteld van dit type. Het vliegtuig beschikt over 88 stoelen en heeft geen nooduitgangen boven de vleugels. Net als het grotere broertje, de Embrear 190, is de stoelindeling 2-2.  Bent u ook benieuwd naar de nieuwste aanwinst? Klik dan op ‘Lees meer’ om onder andere een film te zien.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Vlieg met Garuda Indonesia
Tijdens de Singapore Airshow 2016, het grootste luchtvaart- en luchtmachtspektakel van Azië, werd de nationale luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia op 17 februari 2016 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot “5-Star Airline” door Skytrax, het onafhankelijke Londense ratingbureau voor de luchtvaart. In 2014 werd de luchtvaartmaatschappij voor de eerste keer met deze titel bekroond.
 
Naast het verkrijgen van wereldwijde erkenning van de hoge standaard aan service heeft Garuda Indonesia haar positie in Europa versterkt met de introductie van de non-stop route London Heathrow – Jakarta. In Nederland heeft de Indonesische luchtvaartmaatschappij haar zomerschema uitgebreid met een zesde non-stop vlucht Amsterdam – Jakarta op de donderdag (met vertrek vanuit Jakarta op woensdag). Garuda Indonesia vliegt nu, op dinsdag na, alle dagen van Amsterdam naar Indonesië.
 
Garuda Indonesia’s zomerschema met zes vluchten per week vanaf Amsterdam gaat in op 31 maart en eindigt op 30 oktober 2016. 
  Lees meer
 
 
 
 
Singapore Airlines A350 vanaf mei naar Amsterdam
Op dit moment vliegt Singapore Airlines dagelijks met een Boeing 777-300 rechtstreeks naar Singapore. Onlangs heeft de airline een nieuw toestel aan de vloot toegevoegd; de spiksplinternieuwe Airbus A350. Dit toestel zal op 9 mei voor het eerst een intercontinentale vlucht maken naar Amsterdam. Het toestel zal vanaf dan dagelijks op de non-stop route Amsterdam- Singapore vliegen. Het toestel is voorzien van de laatste technieken om de vlucht nog aangenamer te maken. Ook worden er verschillende reisklassen aangeboden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u uw zakenreis naar Singapore en verder beginnen in de Businessclass (42 stoelen), Premium Economy (24 stoelen) of in de Economy Class 187 stoelen. Wilt u meer weten? Klik dan op ‘Lees meer’. 
  Lees meer
 
 
 
 
Schiphol staat in de top 20 van drukste luchthavens
Waarschijnlijk merkt u het zelf ook wanneer u op reis gaat dat Schiphol steeds drukker en drukker wordt. Nieuwe luchtvaartmaatschappijen weten de luchthaven steeds vaker te vinden en de frequentie van en naar bepaalde luchthavens zijn behoorlijk opgeschroefd. Dit heeft als gevolg dat er afgelopen jaar 58.284.545 reizigers hun reis zijn begonnen of zijn overgestapt op Schiphol. Hiermee staat het op een 14e plek in de wereldwijde top 20. Wilt u weten welke luchthavens nog drukker zijn? Lees dan meer.
  Lees meer
 
 
 
 
TravelTipTop5
Natuurlijk helpen wij u graag op weg maar nog liever helpen wij uw zakenreis zo compleet mogelijk te maken. Zo kunnen wij u voorzien van de vliegtickets, hotelreserveringen, visa en huurauto’s. Naast het regelen van een zo’n efficiënt mogelijke reis willen wij natuurlijk ook dat u zo comfortabel mogelijk uw reis begint. Daarom geven wij u deze maand een top 5 van de beste Businessclass lounges ter wereld.
Voordat u het vliegtuig instapt kunt u gebruik maken van allerlei mooie en zakelijke faciliteiten zodat u onbezorgd aan boord kunt stappen. Lees meer om de top 5 te ontdekken. Wij wensen u alvast een zeer comfortabele en efficiënte zakenreis toe. 
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl