UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
20 jaar Thalys
UNIGLOBE wint Business Succes Award
Vlieg ook zakelijk met transavia
Download de UNIGLOBE NL app
Zakenreis headlines
Lees de traveletc.
Nieuwe vliegtuigen voor TAP Portugal
TravelTipTop5
UNIGLOBE Smart Business Travel zakenreisnieuws dat u niet mag missen.
Er is weer veel gebeurd de afgelopen maand! Zo hebben wij onder andere de Business Succes Award gewonnen in de categorie zakenreizen, zien we dat onze app al door velen van u gedownload is en tenslotte merken wij dat meer en meer zakenreizigers het vliegtuig in stappen. 
De populairste zakenreisbestemming is en blijft Londen, daarna gevolgd door New York en Shanghai. 

Uiteraard verzorgen wij niet alleen maar de vluchten naar deze steden (of welke bestemming dan ook) maar ook de hotels, visa, huurauto's, transfers en zelfs het parkeren op Schiphol. Mocht u binnenkort weer op reis gaan, neem dan contact met ons. Wij regelen het graag voor u.
Alvast een fijne en succesvolle zakenreis toegewenst.

Met reislustige groeten,

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel team.

 
 
 
Al 20 jaar met de Thalys vliegensvlug naar Parijs!
Het is alweer 20 jaar geleden dat de eerste Thalys trein vanuit Amsterdam naar Parijs vertrok. Inmiddels 20 jaar later zijn er 10 verbindingen per dag tussen de twee steden. Wanneer u naar Parijs moet dan is Thalys de beste optie, u stapt op in Amsterdam, Schiphol of Rotterdam en binnen 3,5 uur zit u aan de Parijse koffie. Sinds kort zijn alle Thalys treinen voorzien van een nog snellere wifi verbinding. Nog beter nieuws is dat deze service nu ook gratis is voor passagiers in Comfort 2. Dus alle passagiers kunnen gratis gebruik maken van het internet. Op deze manier bent en blijft u verbonden en kunt u uw treinreis nog efficiënter maken. Wilt u meer informatie over de Thalys en over vertrek- en aankomsttijden klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
 
 
UNIGLOBE winnaar van de Business Succes Award
Wij zijn zeer trots op het feit dat wij onlangs als winnaar zijn verkozen van de Business Succes Award in de categorie zakenreizen. Nadat wij al een keer genomineerd zijn geweest, zijn wij dit jaar de trotse winnaar van de award geworden.

Een passage uit het juryrapport leest u hier:
‘Uniglobe Travel Holland presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van de zakelijke reizen, in de ruimste zin des woord. Zij onderscheidt zich door haar grote klantgerichtheid en haar grote knowhow op het gebied van (zakelijke) reizen etc. Voor meer informatie, klik op 'Lees meer'.
  Lees meer
 
 
 
 
Vlieg ook zakelijk met transavia
Transavia staat natuurlijk bekend om de vakantievluchten die het uitvoert. Inmiddels weet de zakenreiziger ook steeds vaker transavia te vinden om naar de zakelijke meeting te vliegen. Onze partner heeft het aantal frequenties naar zakelijke bestemmingen als; Berlijn, Wenen, Barcelona, München en Kopenhagen behoorlijk opgevoerd waardoor u nog efficiënter uw zakenreis kunt plannen. Tevens heeft transavia een speciaal soort tarief voor de zakenreiziger ontwikkeld; het Max-tarief. Wanneer u dit tarief boekt dat kunt u gebruik maken van de volgende voordelen; Tot 2 uur voor vertrek wijzigen, gratis stoelkeuze, 1000 Flying Blue miles per retourvlucht, fast track security en maximaal 10kg handbagage en 30kg ruimbagage. Wilt u meer weten over zakelijk vliegen met transavia? Klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
 
 
Download de UNIGLOBE NL app
Na een intensieve periode van bouwen en testen presenteren wij graag aan u de enige app die u écht ont zorgt tijdens uw zakenreis. De app is geheel gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zodra u de app gedownload heeft dan heeft u altijd uw reisschema binnen ‘swipe bereik’ en kunt u onder andere zien wat er in de buurt van uw hotel of meeting te doen is. Ook kunt u gemakkelijk uw reisschema delen met het thuisfront of uw collega’s.

Wilt u meer weten? Klik dan op ‘Lees meer’.
  Lees meer
 
 
 
 
UNIGLOBE headlines
  • KLM gaat vanaf het winterseizoen rechtstreeks naar Miami (3x per week) met een Airbus A330-200 en Colombo (2x per week) met de Boeing 787-9 Dreamliner vliegen.
  • Er is een nieuwe aankomsthal op Rotterdam- The Hague Airport. Deze nieuwe hal is drie keer zo groot als de oude waardoor er meer ruimte is voor de aankomende passagiers.
  • Vanaf 20 juni vliegt China Southern Airlines weer dagelijks met de Airbus A380 van Amsterdam naar Peking.
  • Air Europa vliegt vanaf 28 juni dagelijks vanuit Amsterdam (met een overstap in Madrid) naar Bogota, in Colombia met de Boeing 787 Dreamliner.
  • Vliegt u met SAS? Bied dan op een upgrade naar de Businessclass. U kunt uw spaarpunten of geld inzetten als bod en is mogelijk op alle vluchten binnen Europa of naar de VS of Azië.
  • Reist u naar Dubai met een SkyTeam partner? Maak dan gebruik van de eigen SkyTeam lounge op de luchthaven in Terminal 1.
  • Volgens Zoover is Londen de beste Europese shopstad. Barcelona is tweede geworden en Amsterdam derde. Het onderzoek is gedaan onder 900 reizigers.
 
 
 
 
 
Lees het UNIGLOBE traveletc. magazine!
Twee keer per jaar brengen wij ons magazine traveletc. uit. Dit magazine is exclusief voor UNIGLOBE Smart Business Travel klanten en het staat boordevol interessante informatie. U lees bijvoorbeeld de laatste ontwikkelingen op zakenreisgebied, een interview met een partner van ons en ook laten we zien, in het artikel 'Uit het hart van Uniglobe', wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen.
Benieuwd naar de laatste uitgave? Klik dan op 'lees meer'. Als u in de toekomst een gratis exemplaar van de traveletc. wilt ontvangen neem dan contact met ons op. Wij wensen u alvast veel leesplezier toe.
  Lees meer
 
 
 
 
Nieuwe vliegtuigen voor TAP Portugal
TAP Portugal heeft haar eerste Embraer 190 in dienst genomen. Dit vliegtuigtype vervangt de Fokker 100’s in de vloot van dochtermaatschappij Portugalia dat onder andere vliegt tussen Amsterdam en Porto.

De E190's gaan vliegen onder de nieuwe merknaam TAP Express. Op deze manier wil TAP haar merknaam breder uitdragen. De naam Portugalia PGA Airlines komt daarmee te vervallen.
 
 
 
 
 
TravelTipTop5
Omdat u niet constant aan het vergaderen bent en ook tijd nodig heeft om te ontspannen geven wij u graag onze top 5 van reisboeken. In deze boeken leest u prachtige reisverhalen van de verschillende schrijvers. Op deze manier kunt u tijdens uw reis toch ontspannen met de

UNIGLOBE Travel stuurt u graag ontspannen op zakenreis en daarom treft u hieronder onze top 5 van reisboeken aan. Wij wensen u alvast veel leesplezier toe.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl