UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 

 
 
Inhoudsopgave
Stem op UNIGLOBE!
WE PROUDLY ANNOUNCE... 
London City
Heeft u de app al?
Efficiënt reizen
UNIGLOBE Headlines
TravelTipTop5
Camper on Tour 2016
UNIGLOBE Smart Business Travelzakenreisnieuws

De zomer is begonnen! Ook al is dat nog niet altijd aan het weer te merken.. Uiteraard staan wij deze zomer weer gewoon voor u klaar, weer of geen weer, wij zijn voor u bereikbaar! 

In deze nieuwsbrief vragen wij u om op ons te stemmen en leest u onder andere de top 5 van interessante steden om met een groep te bezoeken. 

Met zomerse groet,

Het UNIGLOBE Smart Business Travel Team


 

 
 
 
Stem op UNIGLOBE Smart Business Travel!
De onafhankelijke website zakenreisnieuws.nl is opzoek naar het beste zakenreisbureau van Nederland. Uiteraard is voor ons de keuze gemakkelijk en mogen wij zelf niet stemmen. Daarom willen wij dat aan u vragen. Het onderzoek bestaat uit 21 meerkeuzevragen die u binnen 5 minuten kunt beantwoorden. Stemmen kan via lees meer! Alvast hartelijk dank voor uw stem! 
  Lees meer
 
 
WE PROUDLY ANNOUNCE... 
UNIGLOBE Smart Business Travel heeft UNIGLOBE Perfect Travel uit Amsterdam overgenomen. Dit betekent dat wij er een kantoor en nieuwe collega's bij hebben. UNIGLOBE ondernemers Jacco Methorst en Frank van Grieken hebben vanaf nu vier kantoren onder hun hoede. De andere drie kantoren van UNIGLOBE Smart Business Travel zijn gevestigd in Grootebroek, Teuge en Woerden. 

"Zelf ben ik bijzonder trots op de overname door bestaande UNIGLOBE eigenaren. Dit betekent dat de klanten dezelfde hoge service en kwaliteit kunnen verwachten, waar UNIGLOBE om bekend staat. Tevens wil ik de oud-eigenaar Sjef Verbeek van UNIGLOBE Perfect Travel bedanken voor zijn jarenlange inzet binnen de UNIGLOBE familie", aldus Cees Klinkenberg, Directeur van UNIGLOBE Travel Holland.
 
 
 
 
 
London City meest populaire zakenreisbestemming 
Londen staat al jaren bovenaan als meest populaire zakenreisbestemming vanuit Nederland. Er zijn veel mogelijkheden om deze metropool aan te vliegen. Voor zakenreizigers die snel in de City of in de stad moeten zijn is Londen City Airport een goede oplossing. Door het compacte luchthavengebouw staat u binnen no-time buiten om uw reis te vervolgen met taxi, huurauto of openbaar vervoer. U kunt vanaf Schiphol of Rotterdam-The Hague Airport meerdere malen per dag naar City Airport vliegen. Wilt u meer informatie over het reizen van en naar Londen City airport? Lees dan verder.
  Lees meer
 
 
 
 
Download nu de Uniglobe NL app!
Na een intensieve periode van bouwen en testen presenteren wij graag aan u de enige app die u écht ontzorgt tijdens uw zakenreis. De app is geheel gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Zodra u de app gedownload heeft dan heeft u altijd uw reisschema binnen ‘swipe bereik’ en kunt u onder andere zien wat er in de buurt van uw hotel of meeting te doen is. Ook kunt u gemakkelijk uw reisschema delen met het thuisfront of uw collega’s. Wilt u meer weten? Klik dan op ‘Lees meer’. 
  Lees meer
 
 
 
 
Self service baggage drop off Cathay Pacific
Voordeel voor de zakenreiziger die naar Hong Kong en verder vliegt! Cathay Pacific heeft voor alle passagiers die online, of via de selfservice check-in machines hebben ingecheckt, de mogelijkheid om nu zelf ook de bagage in te checken. Hierdoor worden de rijen korter en is er dus minder wachttijd voor u. De airlines zoeken steeds nieuwe manieren om de reis voor u zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Daarom raden wij u aan om online in te checken en zo veel mogelijk gebruik te maken van de selfservice mogelijkheden. Cathay Pacific vliegt dagelijks met een Boeing 777-300 van Schiphol naar Hong Kong. Wilt u meer informatie over het vliegen met Cathay Pacific? Klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
 
 
UNIGLOBE zakenreisnieuws headlines
  • Voor het eerst opent er een Marriott Hotel in Rotterdam de deuren. Het hotel, voorheen het Manhattan hotel, is gelegen tegenover het Centraal Station.
  • Emirates heeft onlangs haar 80e Airbus A380 ontvangen waarmee onder andere 2 x keer per dag van Amsterdam naar Dubai gevlogen wordt.
  • De Poolse maatschappij LOT opent vanaf 17 oktober een verbinding naar Seoul in Zuid Korea. Op de route zal een Dreamliner 787 worden ingezet.
  • Lufthansa rust haar Europese vloot uit met WiFi. Vanaf oktober moeten de eerste toestellen uitgerust zijn met het draadloze internet.
  • SAS zet extra vluchten in van Schiphol naar Stockholm. Vanaf oktober zal er een derde dagelijkse verbinding vanaf Schiphol worden toegevoegd aan het schema.
  • Vanaf 30 oktober voegt KLM Dublin toe aan het routenetwerk. Dagelijks zal er twee keer vanaf Schiphol naar Dublin worden gevlogen.
  • Air Europa wil vier Latijns Amerikaanse bestemmingen toevoegen aan het netwerk. Mexico, Santiago de Chile, Rio de Janeiro en Panama zullen hoogstwaarschijnlijk worden aangevlogen vanaf Madrid.
  • Brussels Airlines introduceert een nieuwe Premium Economy class op alle vluchten naar Afrika en Amerika.
  • EasyJet start op 31 oktober met vluchten vanaf Schiphol naar Zürich. Er zal 3x per week, maandag, woensdag en vrijdag, koers worden gezet richting Zwitserland.
  • Op 29 oktober 2017 zal de Fokker 70 van KLM Cityhopper haar laatste vlucht maken. Het oude, vertrouwde toestel zal worden vervangen door de Embraer 170.
 
 
 
 
 
TravelTipTop5
Bent u opzoek naar de meest geschikte locatie voor uw bedrijfsfeest of evenement? Graag geven wij u deze maand de top 5 Groups & Incentives bestemmingen. Deze vijf bestemmingen zijn super om met een groep naar toe te reizen. De TravelTipTop 5 is samengesteld door ons gebaseerd op onze ervaringen en het aantal geboekte reizen en reizigers hiernaartoe. Bent u benieuwd waar u uw volgende bedrijfsuitje gaat houden? Lees dan meer. 
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Camper on Tour 2016
Heeft u altijd al eens een rondreis per camper willen maken door Amerika of Canada? Dan nodigen wij u graag uit voor de informatiemiddag op zaterdag 30 juli aanstaande bij onze partner VakantieXperts De Valk. U krijgt de mogelijkheid om een originele ‘Canadese’ camper te bezichtigen en één van de presentaties bij te wonen van de camperreisspecialist.
Deelname is gratis maar u wordt wel verzocht om u aan te melden. Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar: www.vxdevalk.nl
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl