UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Kom naar het Uniglobe Travel Symposium
United al 25 jaar op Schiphol
Vlieg met Etihad naar uw volgende meeting
Footprint Travel tekent FairTrade Gedragscode
Vertrekhal 2 op Schiphol opgeknapt
Download de
Uniglobe App
Uniglobe Travel Headlines
TravelTipTop5
UNIGLOBE Smart Business Travel zakenreisnieuws
Inmiddels zijn onze Olympische Sporters terug. Met 19 medailles, waarvan 8 gouden plakken, mogen we trots zijn op onze sporters! Na jarenlange training en passie voor hun sport hebben zij alle puzzelstukjes in Rio in elkaar moeten laten vallen op weg naar die gouden plak. 

Iedere dag doen wij bijna hetzelfde. Het is namelijk onze passie om u te voorzien van een onbezorgde zakenreis en daar gaan we heel ver in. Wij zijn er voor u zodat u die gouden plak kunt binnenhalen tijdens een meeting in het buitenland. Wij zijn Uniglobe en daar zijn we heel trots op en wij zetten graag dat extra stapje voor u.

In deze nieuwsbrief leest u onder andere meer over ons eigen Travel Symposium en leest u welke van onze partners in de prijzen zijn gevallen.

Met passievolle groeten,

Het UNIGLOBE Smart Business Travel team
 
 
 
Kom naar het Uniglobe Travel Symposium
Op donderdag 29 september organiseren wij in het FOX Theater te Hoofddorp ons eigen Travel Symposium. Het symposium begint om 14:00 uur en eindigt met een netwerkborrel rond 18:30 uur.
Dit is de ideale gelegenheid om nader kennis te maken met ons en onze partners. Het symposium is speciaal bedoelt voor u, relatie van Uniglobe Travel. De combinatie van sprekers en de unieke gelegenheid om te netwerken maakt dit symposium een niet te missen middag.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speciale eventswebsite www.uniglobeevents.nl. Overigens is de deelname geheel gratis. Wij hopen u te mogen verwelkomen op 29 september.
 
 
 
 
 
UNITED al 25 jaar een vertrouwd gezicht op Schiphol
De Amerikaanse airline United vierde onlangs haar 25 jarig jubileum met vluchten van en naar Schiphol. De eerste vlucht vloog in 1991 van Amsterdam naar Washington en maakte een tussenstop in Londen. Daarna werden New York (1999), Chicago (2001) en Houston (2002) toegevoegd. In die 25 jaar heeft United Airlines ruim 8 miljoen passagiers vervoert op ruim 50.000 vluchten.

Vliegt u met United binnen Amerika? Dan kunt u zomaar een heerlijk Nederlandse koek verwachten. Op de binnenlandse vluchten serveert United namelijk stroopwafels, voor u toch een beetje ‘home, away from home. Mocht u meer informatie willen over de United vluchten neem dan contact met ons op of lees meer.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Vlieg met Etihad Airways naar uw volgende meeting
Etihad Airways vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Abu Dhabi, vanuit Abu Dhabi kunt u naar een van de overige 115 bestemmingen doorvliegen. Of u nu voor uw meeting in Australië, Afrika of Azië moet zijn, met de uitstekende verbindingen van Etihad bent u binnen ‘no-time’ op uw plaats van bestemming. Vanwege het hoge comfort niveau bent u zeker van een goede aankomst, of u nu First Class, Businessclass of Economyclass vliegt bij Etihad zit u altijd goed. Wilt u meer weten over de voordelen van het vliegen met Etihad? Klik dan op ‘lees meer’ of neem contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
 
Footprint Travel ondertekende op 5 juli de Fair Trade Gedragscode van Fair Trade Tourism.
Fair Trade Tourism (FTT) is Afrika's leidende organisatie voor duurzaam en verantwoord toerisme. Footprint Travel is hiermee als derde reisorganisatie in Nederland goedgekeurd om Fair Trade Holidays te verkopen. Waarom kiezen voor Fair Trade Holiday? En wat is het? Klik op 'Lees meer'.
  Lees meer
 
 
 
 
Vertrekhal 2 op Schiphol opgeknapt
U als frequente reiziger heeft waarschijnlijk de transformatie van het Premium check-in gedeelte van vertrekhal 2 al gezien. Maar sinds kort is het dan ook helemaal gereed en officieel geopend door de heer Pieter Elbers, CEO van KLM. De belangrijkste veranderingen zijn vooral het nieuwe frisse design, en de vernieuwde balies. Hierdoor heeft u een nog betere reiservaring. 

Onlangs werd ook het gebied achter de douane in vertrekhal 2 (Lounge 2) in gebruik genomen. Hiermee is er een groot en belangrijk onderdeel van de vernieuwing van Schiphol klaar. Wij hopen dat u vaak van de vernieuwde faciliteiten gebruik mag maken. Voor meer informatie en een blik in Lounge 2 klikt u hier.
 
 
 
 
 
Download de UNIGLOBE NL App
Wij presenteren u met trots de enige app die u écht ontzorgt tijdens uw zakenreis. De app is geheel gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Met deze app op zak heeft altijd uw reisschema binnen ‘swipe bereik’ en kunt u onder andere zien wat er in de buurt van uw hotel of meeting te doen is. Ook kunt u gemakkelijk uw reisschema delen met het thuisfront of uw collega’s.

Wilt u meer weten over de app? Klik dan op ‘Lees meer’.
  Lees meer
 
 
 
 
UNIGLOBE Travel Headlines
 • Bij de jaarlijkse Skytrax World Airline Awards zijn de volgende airlines in de prijzen gevallen:
  Beste airline: Emirates
  Beste crew: Garuda Indonesia
  Beste First Class Lounge: Cathay Pacific, Hong Kong
  Beste Businessclass Lounge: Qatar Airways, Doha
  Beste Businessclass stoelen: Singapore Airlines
 • Jet Airways ziet vanaf het winterseizoen een groter toestel in op de route van Amsterdam naar Mumbai. Er zal gevlogen gaan worden met een Boeing 777-300 die onder andere uitgerust is met First Class stoelen.
 • In de terminal van British Airways op JFK airport is de paspoortcontrole versnelt door de komst van speciale kiosken die het paspoort scannen. Hierdoor verloopt alles nog efficiënter.
 • Vanaf 24 augustus moet u bij KLM 20 euro per enkele reis betalen wanneer u uw (normale) stoel wilt reserveren in de economy class. Wanneer u Flying Blue Elite lid bent is deze service gratis.
 • Vanaf 31 oktober voegt KLM een extra dagelijkse vlucht toe, op werkdagen, naar Stockholm. Hiermee komt het aantal dagelijkse KLM vluchten van en naar Stockholm op 6.
 • Ook UNIGLOBE Travel is vertegenwoordigd op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Coen van Bunge, werkzaam op het hoofdkantoor, is actief als hockeyscheidsrechter.
 • Wij hebben van China Airlines een award mogen ontvangen om de mooie samenwerking te vieren die wij met deze Chinese partner hebben. China Airlines verbindt Amsterdam en Taipei (via Bangkok).
 • China Southern vervangt vanaf 29 augustus de Airbus A380 voor een kleinere Airbus A330. Hiermee is het wel weer mogelijk om Premium Economy te reserveren op de route naar Peking.
 
 
 
 
 
TravelTipTop5
In de TravelTipTop5 geven wij u iedere maand weer de beste tips voor een zorgeloze zakenreis.

Het meest populaire drankje op de terrassen en hotelbars is toch wel de Gin Tonic. Daarom geven wij u de Top 5 van beste gins. Op deze manier weet u precies naar welke Gin u moet vragen wanneer u zin heeft in dit verfrissende drankje. Wij wensen u alvast een succesvolle en heerlijke zakenreis toe. Klik op lees meer voor onze Top 5 Gins.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl