UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Turkish staakt vluchten vanaf Rotterdam
Meer bagage bij Cathay Pacific
Download de
Uniglobe NL app
Kies uw favoriete stoel bij Jet Airways
Nieuwe KLM bestemmingen
Doe mee en win!
Het speciaal voor u geselecteerde zakenreisnieuws.
Na de zomer is het meteen te merken dat iedereen weer terug is van vakantie. De mail blijft maar binnenkomen en de telefoon blijft maar gaan. Ook worden de meetings voor het najaar gepland en dan komen wij in actie voor u.

Wij regelen de reis naar die meeting waar ook ter wereld terwijl u tijd heeft voor uw dagelijkse taken. Hiermee ontzorgen wij u en dit doen wij met alle plezier, of het nu zomer, herfst, winter of voorjaar is wij staan altijd voor u klaar.

Neem gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het UNIGLOBE Smart Business Travel team.

 
 
 
Vluchten tussen Rotterdam en Istanbul worden gestaakt
Vanaf 30 oktober staakt Turkish Airlines de vluchten tussen Rotterdam en Istanbul. Deze dagelijkse verbinding zal in het zomerseizoen van 2017 weer worden opgestart. De non-stop vluchten vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Istanbul blijven gewoon bestaan. Met deze vier dagelijkse vluchten kunt u gemakkelijk de vele bestemmingen bereiken met een korte overstap in Istanbul.

Wilt u meer informatie over Turkish Airlines vluchten van Amsterdam naar Istanbul? Klik dan op lees meer of neem contact met ons op.
  Lees meer
 
 
 
 
Meer bagage mee op vluchten van Cathay Pacific
Cathay Pacific heeft de bagageregels versoepeld. Hiermee heeft u nog meer mogelijkheden voor handbagage en ruimbagage. Deze versoepeling is opmerkelijk aangezien de meeste airlines de bagageregels versoberen. Cathay Pacific is hiermee een van de weinige airlines die haar product juist blijven verrijken voor u.

De nieuwe bagageregels zijn:

Klasse   Oude gewicht Nieuwe gewicht 
 Economy 20kg 30kg
 Premium Economy 25kg 35kg
 Business 30kg 40kg
 First 35kg 45kg
Let op, u kunt twee koffers meenemen met een totaalgewicht zoals hierboven vermeld staat. Bent u lid van het Cathay Pacific frequent flyer programma; Marco Polo Club? Dan heeft u als Silver, Gold of Diamond lid nog meer bagagevoordeel.
 
Wilt u meer informatie over het vluchtschema van Cathay Pacific naar Hong Kong? Klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Download de gratis Uniglobe NL app.
Wij presenteren u met trots de enige app die u écht ontzorgt tijdens uw zakenreis. De app is geheel gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Met deze app op zak heeft u altijd uw reisschema binnen ‘swipe bereik’ en kunt u onder andere zien wat er in de buurt van uw hotel of meeting te doen is. Ook kunt u gemakkelijk uw reisschema delen met het thuisfront of uw collega’s.

Wilt u meer weten over de app? Klik dan op ‘Lees meer’.
  Lees meer
 
 
 
 
Kies uw favoriete stoel op vluchten van Jet Airways
Vliegt u binnenkort met Jet Airways naar New Delhi, Mumbai of Toronto? Dan kunt u vanaf nu tegen betaling uw favoriete stoel aan boord tot 24 uur voor vertrek reserveren. U kunt kiezen uit iedere stoel in de economyclass, dus ook stoelen met extra beenruimte. De nieuwe service heet ‘seat select’.

De kosten voor het reserveren van uw favoriete stoel zijn 4 euro voor vluchten binnen India en op internationale vluchten variëren de prijzen tussen €6,50 en €23,- Dit hangt af van welke stoel u kiest. Voor stoelen met extra beenruimte en bij de nooduitgang variëren de prijzen tussen €13,25 en €46,25 per enkele reis. Vliegt u in de Premiere Class of First Class? Dan is het selecteren van uw favoriete stoel gratis.

Wilt u meer weten over vliegen met Jet Airways? Klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
 
 
Met KLM naar Teheran en Windhoek
Onlangs werd bekend dat KLM vanaf 30 oktober weer naar de Iraanse hoofdstad Teheran gaat vliegen. Vier keer per week zet een Boeing 777-200 koers naar Iran. In april opende Air France ook al de route naar Teheran.

Ook zal Windhoek vanaf 30 oktober worden toegevoegd aan het routenetwerk van KLM. Op dinsdag, vrijdag en zondag, zal de vlucht worden uitgevoerd met een Airbus A330-200 en maakt een tussenstop van ongeveer vijf kwartier in Luanda. Met het toevoegen van Windhoek komt het aantal Afrikaanse KLM bestemmingen op twaalf.

Wilt u meer weten over de nieuwe bestemmingen van KLM? Klik dan op lees meer.
  Lees meer
 
 
 
 
Doe mee met de UNIGLOBE prijsvraag
Vanaf deze editie kunt u iedere maand meedoen met de exclusieve UNIGLOBE Travel prijsvraag speciaal voor lezers van onze newsletter. Deze maand kunt u een Philips Bluetooth Headphones winnen. Een mooie prijs die zeer prettig is wanneer u op reis of thuis van uw favoriete muziek wilt genieten. U hoeft alleen te laten weten of de onderstaande stelling juist of onjuist is:
 

De UNIGLOBE NL app is kosteloos voor Android en Iphone gebruikers.
Is deze stelling juist of onjuist?

Stuur uw antwoord vóór 1 oktober naar prijsvraag@uniglobe.nl en wie weet wint u de headphones. Vermeld in uw email dat u bij "UNIGLOBE Smart Business Travel" klant bent en vergeet ook niet uw naam. Succes!
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via uw favoriete social media kanaal!
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl