UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Doe mee aan het KTO
British Airways past catering aan binnen Europa
Vlieg met Lufthansa
Download de gratis UNIGLOBE NL app
KLM terug op Londen City Airport
Gastblog: Het gastronomisch hart van Afrika
15% korting bij Travelbags.nl
TravelTipTop5
UNIGLOBE Smart Business Travel zakenreisnieuws dat u niet mag missen.
Het jaar gaat richting zijn einde maar er staat nog zoveel te gebeuren in de komende weken. Onder andere zijn we benieuwd naar uw mening. Daarom hebben wij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek weer verstuurd. Uiteraard delen wij de uitkomsten met u zodra alle gegevens zijn verwerkt.

Waar uw volgende zakenreis ook naartoe gaat, wij helpen u graag om de meest efficiënte reis voor u te regelen.

Met reislustige groeten,

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel team.

 
 
 
UNIGLOBE klanttevredenheidsonderzoek 2016
November staat bij ons in het teken van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Wij hebben onlangs uitvraag gedaan en gevraagd naar uw mening over onze service. Mocht u de mail hebben ontvangen maar de enquête nog niet hebben ingevuld; Wilt u dit dan alsnog voor ons doen? Op deze manier kunnen wij onze dienstverlening op een hoog niveau houden en blijft u verzekerd van de beste service. 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
 
 
 
 
 
British Airways past catering aan op Europese vluchten
British Airways stopt definitief met het aanbieden van gratis eten en drinken in economy class op vluchten binnen Europa. Vanaf 11 januari 2017 moet op British Airways-vluchten vanaf Londen Heathrow en Gatwick worden betaald voor inflight catering. Op vluchten vanaf Londen City wordt de gratis catering vanaf het zomerseizoen van 2017 geschrapt. Wanneer u in de Businessclass reist kunt u blijven genieten van de catering aan boord. Hier blijft British Airways namelijk in-flight catering aanbieden. Wilt u meer informatie? Klik dan op 'Lees meer'.
  Lees meer
 
 
 
 
Download de gratis UNIGLOBE NL app.
Kent u onze travel app al? Met onze app op zak heeft u altijd uw reisschema binnen ‘swipe bereik’ en kunt u onder andere zien wat er in de buurt van uw hotel of meeting te doen is. Ook kunt u gemakkelijk uw reisschema delen met het thuisfront of uw collega’s. Onze app is de enige travel app die u écht ontzorgt tijdens uw zakenreis.

De app is geheel gratis te downloaden in de App Store of de Google Play Store. Wilt u meer weten over de app? Klik dan op ‘Lees meer’.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Vlieg met de Lufthansa Group naar uw volgende meeting
De Lufthansa Group bestaat uit Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines en SWISS. Deze luchtvaartmaatschappijen hebben hun netwerk gecombineerd waardoor er meer mogelijkheden voor u zijn ontstaan. Waar uw meeting ook is, de Lufthansa Group vliegt u er graag naartoe. 

Aan boord kunt u onder andere genieten van de beste service in verschillende klasses. Of u nu First Class wilt reizen of Premium Economy, voor iedere reiziger is de geschikte stoel aanwezig. 

Wilt u meer informatie over het reizen met de Lufthansa Group? Klik dan op 'Lees meer'.
  Lees meer
 
 
 
 
KLM terug naar Londen City Airport
Vanaf februari 2017 zal KLM weer zelf vluchten gaan verzorgen naar Londen City Airport. Tot op heden werden de vluchten in samenwerking met CityJet uitgevoerd. Ook in 2017 zullen de vluchten in samenwerking met CityJet blijven bestaan, de eigen KLM vluchten zijn dus additioneel.
De vluchten zullen uitgevoerd worden met een Embraer 190 toestel dat is voorzien van businessclass, premium economy en economyclass stoelen. Naast KLM en Cityjet voert ook British Airways vluchten uit tussen Amsterdam en Londen City Airport.
  Lees meer
 
 
 
 
Gastblog: Het gastronomische hart van Afrika
Het eten en drinken in Zuid-Afrika wordt regelmatig enorm onderschat. Dat vinden wij ontzettend jammer, want wij zijn van mening dat Kaapstad (en omgeving) één van de beste gastronomische bestemmingen ter wereld is. Wij zetten de 5 belangrijkste wijnregio’s op een rijtje!
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
Exclusief voor u; 15% korting bij Travelbags.nl
Speciaal voor u zijn wij een samenwerking aangegaan met Travelbags.nl. Deze online shop biedt u 15% korting aan (exclusief voor Uniglobe relaties) op uw volgende online aankoop. 

Travelbags.nl is dé specialist in koffers en reistassen en heeft voor ieder budget de passende koffer in het assortiment. Wat voor een tas of koffer u ook nodig heeft bij Travelbags.nl slaagt u altijd! En nu helemaal door de 15% korting die u ontvangt. Benieuwd naar het assortiment? Ga snel naar de website en gebruik de kortingscode UNIGLOBE15.
 
 
 
 
 
TravelTipTop5
Wilt u na een lange reis of drukke dag vol met meetings ook het liefst zo snel mogelijk naar uw hotelkamer? Er wordt al volop geëxperimenteerd met de nieuwste technologieën om het u als hotelgast nog gemakkelijker te maken.
Maar zullen de robots het werk van hotelpersoneel uiteindelijk echt gaan overnemen? Of is het toch het hotelpersoneel dat zorgt voor de klantvriendelijkheid, gastvrijheid en kwaliteit?

Deze maand geven wij u een top 5 van hotels die op een bijzondere manier robots inzetten, in de meeste gevallen als aanvulling op het bestaande hotelpersoneel, maar in het geval van de nummer 1 uit deze lijst, zelfs als complete vervanging van het ‘menselijke’ personeel. Klik op 'Lees meer' om te zien waar u heen moet om de robotervaring te ondervinden. 
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Googleplus Youtube
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl