UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Ultramoderne vloot
Loyale klanten extra beloond
Altijd in stijl naar uw bestemming
twee keer per dag vanaf Schiphol
Vlieg met de Airbus A380
Doe mee met de prijsvraag!
Vlieg met Emirates naar uw volgende zakenreisbestemming
Zoals u van ons gewend bent werken wij samen met de beste partners die wij zorgvuldig voor u selecteren. Het is logisch dat niet iedere partner even bekend is bij u. Daarom brengen wij u graag onze partners onder de aandacht.

In deze editie van etraveletc. zal Emirates zichzelf voorstellen aan u. Zij geven in deze nieuwsbrief precies aan welke voordelen zij bieden wanneer u voor hen kiest. 

Mocht u vragen hebben over Emirates of over andere partners van ons dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Met reislustige groeten,

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel team.
 
 
 
Ultramoderne vloot en superieure luxe
Emirates is een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot brengt u naar ruim 150 bestemmingen op zes continenten. 


Uw eigen privéchauffeur
First Class of Business Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van onze privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 70 steden wereldwijd tot uw beschikking.
 
 
 
 
 
Loyale klanten worden extra beloond
Emirates Business Rewards, het spaarprogramma voor het midden - en kleinbedrijf (MKB), heeft sinds 28 augustus 2016 een aantal positieve veranderingen ondergaan.
Business Rewards laat bedrijven profiteren van reizen die hun werknemers en gasten maken; met elke vlucht verdient het bedrijf Business Rewards punten, terwijl de individuele reiziger Skywards Miles kan blijven sparen. Zo is het dubbel sparen wanneer u kiest voor Emirates.

Leden van het Emirates Business Rewards programma kunnen tevens punten sparen wanneer de boeking via UNIGLOBE Smart Business Travel gemaakt is.
 
Wilt u meer informatie over het Business Rewards Programma? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Reis in stijl naar uw bestemming
De First Class is een bijzonder luxe omgeving, met op een select aantal vluchten Private Suites. Deze bieden een persoonlijke oase van rust, comfort en complete privacy. De Private Suites zijn voorzien van een persoonlijke minibar, massagestoelen, lie-flatbedden en een werkplek met flatscreen-tv.

Ontspan in Business Class
Stijlvol en innovatief: alles in de Business Class is ontworpen om u uitgerust op uw eindbestemming aan te laten komen. In de met internet uitgeruste lounges houdt u contact met thuis of kunt u ongestoord werken. Maar ook aan boord werkt u comfortabel verder. Vanuit uw stoel heeft u de beschikking over een oplader voor uw laptop en kunt u sms’en, telefoneren en e-mailen.
 
 
 
 
 

Vluchtschema
Twee keer per dag vliegt Emirates vanaf Amsterdam naar Dubai. Door deze dagelijkse dubbele verbinding is een korte overstap naar een andere Emirates bestemming gegarandeerd. 

De vluchten naar Dubai worden altijd uitgevoerd door Airbus A380 toestellen. Deze vliegtuigen zijn uiterst comfortabel en zijn voorzien van alle mogelijke faciliteiten om de vlucht uiterst comfortabel te laten verlopen. Overigens is Emirates de enige airline die met dit type toestel van en naar Schiphol vliegt.

De vluchttijden zijn als volgt:

Amsterdam  Dubai EK 148    Dubai  Amsterdam    EK 147 
14:30u 00:15u +1     08:05u 13:15u    
               
Amsterdam Dubai  EK 150    Dubai Amsterdam   EK 149
22:00u 07:35u +1     14:55u 20:00u    
  Lees meer
 
 
Doe mee met de prijsvraag en win!

Doe mee met de prijsvraag in deze etraveletc. Deze keer kunt u een ophangbare Samsonite toilettas winnen. Het enige wat u hoeft te doen is het correcte antwoord geven op de volgende vraag:

Hoe heet het zakelijke loyaliteitsprogamma van Emirates speciaal voor het MKB?
A- Emirates in Business
B- Emirates Loyalty Rewards
C- Emirates Business Rewards

Stuur uw antwoord voor 1 maart naar prijsvraag@uniglobe.nl en wie weet wint u die mooie prijs. Veel succes!

 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl