UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Metamorfose aan boord bij Emirates
Gemakkelijk naar de VS via Dublin
Landingsbaan JFK dicht
Nieuwe Air France toiletkits
De nieuwe traveletc.
Groei luxe hotels
Nieuwe routes Transavia
UNIGLOBE Travel in het nieuws
Zakenreisnieuws van UNIGLOBE Smart Business Travel 
Hierbij sturen wij u een nieuwe editie van onze newsletter: e-traveletc. toe. In deze editie leest u onder andere over de voordelen van het overstappen in Dublin voor zakenreizen naar de VS. Ook leest u meer over de nieuwste Transavia routes. 

Merkt u ook dat de dagen weer langer worden en dat de eerste vogeltjes weer aan het zingen zijn? De lente komt eraan! Natuurlijk staan wij ook in de lente klaar voor al uw zakenreis wensen. Staat er een meeting gepland in het buitenland? Neem dan contact met ons op, wij helpen u uiteraard graag op weg.

Met vriendelijke groet,

Uw UNIGLOBE Smart Business Travel team.

 
 
 
Metamorfose bar in Emirates toestellen
Emirates steekt de komende jaren miljoenen in het vernieuwen van de cabines aan boord van de Boeing 777 en Airbus A380. Ook de bar van de dubbeldekker krijgt een metamorfose. Hier komt meer zitgelegenheid met tafeltjes aan het raam. Er is in totaal plaats voor 26 Business en First Class passagiers. Verder wordt de kleurstelling veranderd, waardoor de bar een lichtere uitstraling krijgt. Er komen tevens nieuwe geluidswerende gordijnen om de rest van de passagiers niet te storen. De raamschermpjes worden voorzien van sfeerverlichting en er komen 55-inch televisieschermen te hangen.

Meer weten over vliegen met Emirates? Klik dan op ‘lees meer’.
  Lees meer
 
 
 
 
US pre-clearance op Dublin met Aer Lingus
Vliegt u vanaf Amsterdam naar de Verenigde Staten? Dan kunt u met Aer Lingus via Dublin naar uw eindbestemming doorvliegen. Voor reizigers die naar de VS vliegen via Dublin, is er namelijk de mogelijkheid om in Dublin al de US Customs te passeren. 
Hierdoor hoeft u, of uw collega, niet meer achter de rij aan te sluiten op de luchthaven van bestemming. Dit scheelt heel veel tijd en dus is de zakenreis nog efficiënter. Klik op 'Lees meer' om de instructievideo van Aer Lingus en Dublin Airport te bekijken. 
  Lees meer
 
 
 
 
Landingsbaan New York JFK maanden dicht
John F. Kennedy International Airport, de grootste luchthaven van New York, sluit tot december de drukste start- en landingsbaan voor onderhoud. Daardoor neemt de kans op vertragingen richting de Amerikaanse metropool toe. Baan 4R/22L is de meest gebruikte van de vier banen op JFK. Vorig jaar vonden er bijna 95.000 van de 225.000 starts en landingen plaats.

De luchthaven sluit de baan volledig vanaf eind februari tot eind juni. Tot begin september wordt er alleen ’s nachts gewerkt. Daarna gaat de baan weer 24 uur per dag op slot. Wilt u meer informatie over zakenreizen naar New York? Klik dan op ‘Lees meer’.
  Lees meer
 
 
 
 
Nieuwe toilettasjes bij Air France
Passagiers in de Business en First Class van Air France krijgen sinds februari een geheel nieuw ontworpen toilettasje. Daarin zitten allerlei praktische toiletartikelen voor lange vluchten. De tasjes zijn beschikbaar in meerdere kleuren en bevatten onder andere gezichtscrèmes, handcrème, lippenbalsem, oordopjes, een kam en een pen. De vernieuwde tasjes worden gratis uitgedeeld in de Business en First Class op de verre vluchten van Air France.
 
 
 
 
Nieuwe traveletc. begin maart verschenen
Dit jaar geven wij een extra nummer van ons magazine traveletc. uit. In 2017 verschijnen de edities in maart, juni en november.

In het maartnummer staan twee bestemmingen centraal: India en Athene. Wij geven tips over wat deze zakenreisbestemmingen allemaal te bieden hebben. Verder kijken we welke eisen de zakenreiziger aan zijn lunch stelt, lanceren we weer een wijnrubriek en laten we een aantal eigen Uniglobe-collega’s aan het woord over hun werk en passie. Nieuw is de rubriek ‘Lezersvoordeel’, waarbij u korting krijgt op door ons geselecteerde aanbiedingen.

 
 
 
 
 
Markt voor luxe hotels groeit fors
Volgens onderzoekers van Allied Market Research groeit de markt voor hotelovernachtingen in luxe hotels de komende 5 jaar fors. De groei is het gevolg van de wereldwijde toename van zakenreizen en een veranderende behoefte van reizigers. Omdat hotels hun services upgraden, neemt de vraag naar luxe toe, aldus de onderzoekers. 
 
 
 
 Nieu
Nieuwe routes voor Transavia
Transavia breidt haar dienstregeling komende zomer uit met achttien nieuwe routes vanaf Schiphol, Eindhoven en Rotterdam The Hague Airport. Bestemmingen die ook aantrekkelijk zijn voor zakelijke reizigers.

Schiphol krijgt vluchten naar München (6x per week), Zürich (4x per week), Helsinki (4x per week), Belgrado (3x per week), Ljubljana (3x per week), Reus (2x per week), Almeria (2x per week), Comiso (1x per week), Katowice (2x per week), Sofia (3x per week), Tirana (3x per week).

Benieuwd naar alle nieuwe bestemmingen en routes? Klik op ‘lees meer’.
  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
UNIGLOBE Travel in het nieuws
Onlangs heeft u een artikel over ons kunnen lezen in de ‘Analyse Zakenreizen’ bijlage van het Financiële Dagblad. Hierin gaven wij onze visie op het zakenreizen en is Uniglobe Directeur Cees Klinkenberg opgenomen in het ‘Expertpanel’. Heeft u dit artikel gemist? Klik dan hier.  

Heeft u vragen naar aanleiding van het artikel of hoe wij u verder van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via sales@uniglobesbt.nl of 0348-430293.
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl