UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Update UNIGLOBE NL App 27 april a.s. 

Moderne vloot voor uw comfort
Vlieg in de Premium Economy Class
Naar Houston met Singapore Airlines
Onbetrouwbare prijzen op reissites
Doe mee en win!
Zakenreisnieuws van UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE werkt alleen samen met de beste partners. Of dit nu luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurders of hotels zijn, wij staan voor de kwaliteit van onze partners. 

Dit keer staat Singapore Airlines centraal: een luchtvaartmaatschappij dat al 44 jaar op Amsterdam vliegt. Hieronder lees je het laatste nieuws over o.a. deze maatschappij, de UNIGLOBE NL App en maak je kans op een prijs!

Mocht je na het lezen van deze nieuwsbrief vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Met reislustige groeten,

Jouw UNIGLOBE Smart Business Travel team 
Update UNIGLOBE NL App

Tijdens het UNIGLOBE congres 2017 presenteerde Amadeus de nieuwe UNIGLOBE NL app. Hierin zijn nieuwe features beschikbaar en is de layout gebasseerd op een timeline. De overgang naar de nieuwe app zal donderdag 27 april 2017 plaatsvinden. Vanaf die dag kunnen Apple (IOS) gebruikers via de App Store hun huidige app updaten. Let op: voor Android gebruikers is dit anders. Zij moeten eerst de bestaande app verwijderen en in de Google Play Store de nieuwe app dowloaden. De naam van de nieuwe app blijft precies hetzelfde: UNIGLOBE NL. Wanneer de app (opnieuw) is geïnstalleerd blijven alle gegevens bij ons bekend. Nog niet bekend met onze app? Klik hier voor meer informatie. 

 
 
 
 
 
Een moderne vloot voor uw comfort aan boord

Singapore Airlines staat bekend als een van ‘s werelds meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen. Niet alleen gerespecteerd voor uitstekende in-flight service, maar ook bekend om de innovaties in de luchtvaartindustrie. De maatschappij beschikt over een van de jongste vloten ter wereld die op dit moment een gemiddelde leeftijd van 7 jaar en 8 maanden heeft.

In februari heeft Singapore Airlines 19 Boeing 787-10 toestellen, ook wel de Dreamliner genoemd, en 20 Boeing 777-9 toestellen georderd. Naar verwachting worden de Boeing 787-10 vanaf 2020 afgeleverd en de Boeing 777-9’s volgen vanaf 2021.

Naast deze nieuwe order heeft Singapore Airlines eerder 67 Airbus A350-900 toestellen besteld waarvan er inmiddels al tien door Airbus zijn afgeleverd. Dit state-of-the-art toestel wordt in Europa ingezet op onder andere Amsterdam, Düsseldorf en Manchester.

Verder staan er nog 5 Airbus A380-800 in bestelling, alsook 30 Boeing 787-10 toestellen die al in 2013 waren besteld. Dochtermaatschappij SilkAir neemt de komende jaren in totaal nog eens 37 Boeing 737-MAX 8 vliegtuigen af.
 
 
 
 
 
Uiterst comfortabele Premium Economy Class

Aan boord van de Airbus A350-900, die dagelijks vanuit Amsterdam en drie keer per week vanuit Düsseldorf vliegt, biedt Singapore Airlines naast Business Class en Economy Class ook Premium Economy Class. Deze aparte cabine met 24 stoelen is voorzien van bredere stoelen en biedt meer beenruimte dan de Economy Class. 

Bovendien beschikt het over vele extra’s zoals een volledig HD-beeldscherm van 34 cm. Voor vertrek kan er worden gekozen uit 8 culinaire Premium Economy 'Book the Cook' maaltijden. Aan boord is een keuze uit drie hoofdgerechten. De maaltijden worden geserveerd met een glas champagne of met één van de met zorg geselecteerde wijnen.


Naast het inchecken bij een eigen in-check balie, krijgen Premium Economy passagiers ook voorrang bij het instappen, is de bagagevrijdom 35kg en ligt de bagage bij aankomst eerder op de band.
 
 
 
 
 
Van Amsterdam naar Houston

Naast de dagelijkse vluchten naar Singapore biedt Singapore Airlines ook vanuit Europa een verbinding naar Houston, Texas. Vijf keer per week - op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag - is er via Manchester een non-stop vlucht naar Houston, Texas.

In het ticket inbegrepen zit de verbinding met KLM van én naar Amsterdam. Het vertrek vanuit Amsterdam is om 08.05 uur en de vlucht sluit in Manchester naadloos aan op de doorvlucht met Singapore Airlines - uitgevoerd met de nieuwe Airbus A350 - naar Houston. Lokale aankomsttijd in Houston is 14.30 uur. 

Wil je meer informatie over reizen naar Singapore? Neem dan hier contact met ons op via een van onze kantoren in Amsterdam, Grootebroek, Teuge en Woerden.  

 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 

Europese Commissie onderzoekt onbetrouwbare prijzen op reissites

Twee derde van de Europese reissites laat niet de juiste prijzen zien. Dit blijkt uit een grootscheeps onderzoek door de Europese Commissie dat in oktober 2016 werd uitgevoerd. Het betreft acht websites die zich op Nederlandse consumenten richten. 

Onze Travel Consultants helpen je graag met het vinden van de juiste prijs voor tickets, hotels en/of autohuur. Neem contact op met je vaste contactpersoon of bel naar een van onze kantoren. 

(bron: emerce.nl)

 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Doe met de prijsvraag en win!
Doe mee met de Uniglobe Travel prijsvraag. Wanneer je het juiste antwoord op de vraag weet dan maak je kans op een Virual Reality bril (VR-bril). 

De vraag van deze maand is:
Hoeveel bagage mag je meenemen wanneer je in de Premium Economy Class van Singapore Airlines vliegt?

Antwoord A: 25kg
Antwoord B: 32kg
Antwoord C: 35kg

Mail het juiste antwoord vandaag nog naar prijsvraag@uniglobe.nl. Succes!
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl