UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Mini-cruise
Dreamliner van Etihad
Vakantiedrukte 
Parkeren op Schiphol
Laptop verbod van de baan
  Extra Thalys tussen Amsterdam en Parijs
Uniglobe Smart Business Travel zakenreisnieuws
In deze nieuwsbrief lees je weer het allerlaatste zakenreisnieuws dat wij speciaal voor jou hebben geselecteerd. 

Deze keer komen het laptopverbod en verschillende gebeurtenissen rondom Schiphol ter sprake. Ook vertellen we meer over mini-cruises van onze partner, VakantieXperts De Valk. 

Mocht je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jouw Uniglobe Smart Business Travel team.

 
 

Mini-cruises: De oplossing voor uw MICE-event

Via onze partner, VakantieXperts De Valk, bieden we je de mogelijkheid om een unieke invulling te geven aan uw incentive reizen. Het is natuurlijk geweldig om een leuke stad te bezoeken, maar waarom niet meerdere steden? Aan boord van een luxe cruiseschip zal het jullie aan niets ontbreken. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het afhuren van verschillende ruimtes op de schepen zoals een intieme business lounge, een vergaderzaal of het theater voor het houden van een vergadering of presentatie. Alles inclusief een volledige technische ondersteuning. Personaliseer uw event met een dagprogramma, menu’s met eigen logo, speciale (all in) drankpakketten, persoonlijk ontvangst, privé excursies enz.

Informatiebrochure ontvangen? Neem hier contact met ons op. 
 
 
 
 
 
 
Naar Abu Dhabi met de Dreamliner
Etihad Airways zet in juni weer de Boeing 787-9 Dreamliner in op vluchten vanaf Schiphol naar Abu Dhabi. Van 2 juni tot en met 26 juni wordt dit toestel zes keer per week ingezet. Alleen op donderdag vliegt de maatschappij met een reguliere Airbus A330-200.
 
De inzet van de Boeing 787 betekent een capaciteitsuitbreiding. In het toestel is plaats voor 299 passagiers, tegen 262 in de A330. De Dreamliner van Etihad telt 28 Business Class- en 271 Economy Class-stoelen. Vorig jaar zette Etihad ook al tijdelijk de Boeing 787 in op vluchten vanaf Schiphol.
  Lees meer
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 

Vakantiedrukte op Schiphol

Vertrek je de komende periode vanaf Schiphol? Zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent. Diverse luchtvaartmaatschappijen waarschuwen de reizigers op om op tijd op de luchthaven aanwezig te zijn. Zeker nu met verschillende vakantieperiodes voor de deur. 
 
 
 
 
Parkeren op Schiphol
Vanaf 1 oktober 2017 is het niet langer mogelijk om te parkeren in de parkeergarage P2 op Schiphol. De populaire parkeerplek vlakbij Terminal 1 maakt plaats voor de uitbreiding van de luchthaven met een nieuwe terminal en nieuwe pier.

Het deel van de parkeergarage dat het dichtst bij de vertrekhal ligt is in gebruik voor klanten van Schiphol Privium. De luchthaven zegt dat Privium-leden ook na 1 oktober op enkele minuten loopafstand van de terminal kunnen parkeren.
  Lees meer
 
 
 
 
Laptop verbod van de baan
Na een lange vergadering is er besloten het verbod op laptops in de cabine van vliegtuigen niet verder uit te breiden voor vluchten tussen Europa en de VS.  Wel wordt er gekeken naar andere veiligheidsmaatregelen om de kans op aanslagen te verkleinen.
  Lees meer
 
 
 
 
Extra Thalys tussen Amsterdam en Parijs
Van maandag tot en met vrijdag rijdt er een extra trein vanuit Amsterdam naar Parijs met dagelijks vertrek om 07.17 uur. Vanuit Parijs is er een extra verbinding met vertrek om 17.25 uur (maandag tot en met donderdag). Op vrijdag rijdt deze extra trein om 10.25 uur naar Amsterdam. Ook wordt de capaciteit van sommige treinen verdubbeld om tegemoet te komen aan de behoeften van reizigers. 


Met deze extra trein komt Thalys vooral zakenreizigers tegemoet die op een dag binnen drie uur en vijftien minuten op en neer willen naar Parijs. Ook met de trein op zakenreis? Vraag onze Business Travel Consultants om advies!

 N Neem contact op
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
UNIGLOBE
Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl