UNIGLOBE Smart Business Travel
Nieuwe klasse in de Thalys - KLM BlueBiz - Handbagage tips - raad&win!

Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 

Zakenreisnieuws van Uniglobe Smart Business Travel

De zomer is los gebarsten. Vakantietijd, zou je denken. Toch zien we steeds vaker dat bedrijven in de zomer doorwerken, net als wij. Ons team staat de hele zomer voor uw klaar! 

Deze nieuwsbrief gaat over zakenreizen met de trein, een aantal handige tips voor het inpakken van uw handbagage en een leuke raad&win actie!  


Met vriendelijke groeten,

Jouw UNIGLOBE Smart Business Travel team.


 
 
 
 
Nieuwe klasse in de Thalys
Na de zomer introduceert Thalys een nieuw tariefstructuur. Vanaf 12 september zijn er tickets in drie verschillende klasses te boeken: Standard, Comfort en Premium. 

Wil je een internationaal (trein)ticket boeken, neem
dan hier contact op met een van onze kantoren. 
  Meer over de Thalys klasses
 
 
 
 
Grand Prix F1 Singapore
Dit najaar beleeft Singapore de 10e editie van de Grand Prix Formule 1. Een van onze partners heeft in samenwerking met KLM mooie arrangementen samengesteld. Zo kunt u met collega's of relaties deze geweldige race bijwonen. Vraag naar de verschillende arrangementen en mogelijkheden via groupincentive@uniglobesbt.nl
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Handige handbagage tips
Handbagage, de uitdaging van iedere passagier.  Reden te meer om enkele tips te geven om je koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken. Zo voorkomen we stress bij het inpakken en inchecken van uw handbagage. 

  Lees hier de handbagage tips
 
 
 
 
Ben je al KLM BlueBiz lid?
Vliegen jij en jouw collega's regelmatig naar het buitenland voor zaken? Meld dan jouw bedrijf kosteloos aan voor BlueBiz en profiteer van de vele voordelen:
  • Gratis vluchten
  • Upgrades
  • Netwerkgelegenheden
  • Luxe artikelen uit de BlueBiz webshop
  Lees meer over deze voordelen
 
 
Uniglobe Travel Holland
Doe mee en win!
De nieuwe prijsvraag van deze maand is: Hoeveel vliegtuigen zie je op de bovenstaande foto?

Mail je antwoord naar prijsvraag@uniglobe.nl om kans te maken op een Etihad Boeing 787 Dreamliner modelvliegtuig. Mail je antwoord voor 15 juli! Veel succes.
 
 
 
Klant in beeld
Judith Walker van African Clean Energy (ACE) vertrekt deze week naar Los Angeles om daar Nederland te vertegenwoordigen in finale van 'The Venture', een prijs voor de beste Social Enterprise ter wereld.

African Clean Energy produceert de ACE 1, een hybride systeem dat zonne-energie en schone biomassa verbranding combineert om te voldoen aan de volledige energie-behoefte van miljoenen mensen in ontwikkelingslanden. 
 In deze blog leest u meer over ACE
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden