UNIGLOBE Smart Business Travel
Bespaar op je reiskosten - Huur een Sunny Cars huurauto - Doe mee & win! 
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 

Zakenreisnieuws van Uniglobe Smart Business Travel
In deze editie van de Uniglobe etraveletc. lees je onder andere hoeveel besparingen we afgelopen maand hebben gerealiseerd en hoe makkelijk het huren van een Sunny Cars auto is. Ook is er weer een prijsvraag waar je een leuke prijs mee kunt winnen. Veel leesplezier!

 
 
 
Vraag naar vliegreizen neemt toe
De wereldwijde vraag naar vliegreizen is in de eerste helft van dit jaar flink gestegen. Volgens de internationale luchtvaartorganisatie IATA was er sprake van de sterkste groei in twaalf jaar. Vliegen is momenteel extra populair vanwege gunstige economische omstandigheden en de relatief lage prijzen voor een ticket. Passagiers legden bij elkaar 7,9 procent meer kilometers af in het vliegtuig dan een jaar eerder. In de maand juni ging het om een plus van 7,8 procent. Vliegtuigen zaten daarbij voller dan ooit dit eerste half jaar. Volgens IATA was door de bank genomen 80,7 procent van de stoelen bezet.
 
 
 
 
 
Besparen op je reiskosten
Tarieven van tickets veranderen constant. Je kunt er op vertrouwen dat wij altijd het meest efficiënte reisschema voor je zoeken tegen het best passende tarief. Hierbij houden we uiteraard rekening met flexibiliteit, want plannen wijzigen nog al eens! Dit resulteerde afgelopen maand in een besparing van zo’n 145.000 euro voor alle Uniglobe klanten. Een substantieel bedrag wat je goed kunt besteden aan andere zaken.
 
 
 
 
 
Huurauto van Sunny Cars; flexibele mobiliteit   
Een zakenreis moet bij voorkeur efficiënt en zorgeloos verlopen en een huurauto is daarbij onmisbaar en biedt flexibele mobiliteit; je kunt direct bij aankomst op je bestemming instappen en wegrijden. Wij raden je een all-in huurauto van Sunny Cars aan. Die is namelijk 100% zorgeloos. Want je weet van tevoren exact welke prijs je betaalt. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen; dus géén extra kosten ter plaatse of verrassingen achteraf. Natuurlijk boeken onze Business Travel Consultants dit graag voor u. 
  Voordelen van Sunny Cars
 
 
Uniglobe Travel Holland
Doe mee en win!
Iedere maand hebben we in onze nieuwsbrief een prijsvraag. Deze maand is de vraag:
Welke stad zie je op de bovenstaande foto? 

Mail je antwoord naar
prijsvraag@uniglobe.nl om kans te maken op de Samsonite toilettas. Super handig om te gebruiken tijdens jouw volgende reis. Mail je antwoord vóór 20 augustus naar ons toe! Veel succes.
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden