UNIGLOBE Smart Business Travel
Upgrade naar Philidelphia - Overstappen in Noord-Amerika - Update Air Berlin
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Zakenreisnieuws van Uniglobe Smart Business Travel 
De zomervakantie is helaas ten einde en de collega's komen een voor een terug met de mooiste vakantieverhalen. Nu maar zien dat we het vakantiegevoel nog een tijdje vasthouden. Tijd om de volgende zakenreis in te plannen!

In deze nieuwsbrief vindt je een update over Air Berlin en geven we tips over het overstappen in Noord-Amerika. Veel leesplezier!


 
 
 
Upgrade naar Philidelphia
American Airlines breidt de capaciteit op de lijndienst Amsterdam-Philadelphia fors uit. Vanaf het zomerseizoen van 2018 wordt de narrowbody Boeing 757 op deze route vervangen door de aanmerkelijk grotere widebody Boeing 767-300ER. American Airlines vliegt dagelijks tussen Schiphol en Philadelphia, een van de belangrijkste hubs in het routenetwerk van de maatschappij. De vluchten met de Boeing 767 zijn al te boeken. Volgend jaar zomer omvat het netwerk van American Airlines 23 non-stop bestemmingen in Europa.
  Meer informatie over American Airlines
 
 
 
 
Hoe stap je gemakkelijk over in Noord-Amerika?
Steeds meer grote steden in de Verenigde Staten en Canada zijn non-stop bereikbaar vanuit Nederland. Ook honderden kleinere bestemmingen zijn via drukke knooppunten in Noord-Amerika te bereiken. Onder andere KLM, Delta Air Lines, UNITED, Air Canada bieden vanaf Amsterdam directe trans-Atlantische vluchten aan met een overstap op een Amerikaanse of Canadese luchthaven.

Om goed voorbereid om zakenreis te laten gaan zetten we een aantal bekende hubs en hun pluspunten op een rij. 
  Belangrijkst hubs en pluspunten
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Update Air Berlin
De Duitse overheid heeft een overbruggingskrediet van €150 miljoen verstrekt. De luchtvaartmaatschappij meldt dat alle vluchten gewoon worden uitgevoerd. Anders dan bij Alitalia is er geen garantiekrediet gesteld door Air Berlin aan IATA. Er zullen geen terugbetalingen worden gedaan op tickets uitgegeven voor 15 augustus.

Twijfelt u om een Air Berlin vlucht te nemen? Neem dan gerust contact op met één van onze kantoren.  
 N
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Speciaal voor jou; lezersvoordeel!

Speciaal voor de lezers van etraveletc. hebben wij met een aantal organisaties aantrekkelijke lezersaanbiedingen. De kortingen lopen uiteen van 10% tot 15%. Zo ontvang je korting op het gehele Travelbags assortiment en op de wijnen van De Gouden Ton.


  Lees meer
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden