UNIGLOBE Smart Business Travel
Golftoernooi - Powernap op de luchthaven - Doe mee en win!
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 

Zakenreisnieuws van Uniglobe Smart Business Travel
We hebben de zomer definitief achter ons gelaten en dat merken we vooral aan de vele aanvragen voor vliegtickets, meetings en hotelovernachtingen. Jouw reizen hebben het doel een positief rendement op te leveren en daarom is het van belang dat je zo min mogelijk stress ondervindt tijdens je reis. Wij helpen je daar uiteraard graag bij. 

In deze nieuwsbrief lees je op welke airports je het beste een powernap kunt doen. Ook kijken we terug naar een geslaagd golftoernooi en lees je de laatste nieuwtjes.  

Veel leesplezier! 

 
 
 
Golftoernooi AirForYou 
Het was weer een fantastische golfdag vrijdag 22 september: heerlijk weer, gezellige teams en heerlijke culinaire verassingen. Bovendien hebben we tijdens deze gezellige dag in Nunspeet geld ingezameld voor AirForYou én het Epilepsiefonds. Iedereen bedankt! 
  Meer foto's
 
 
 
Traveletcetraatjes:
  • KLM vliegt vanaf mei 2018 3x per week met een Airbus A330-200 vanaf Amsterdam naar Fortaleza;
  • Delta Air Lines vliegt vanaf juni 2018 4x per week tussen Amsterdam en Los Angeles;
  • Air Europa gaat vanaf 20 december 2017 twee keer per week naar Recife vliegen. Met een korte overstap in Madrid is deze Braziliaanse stad dus ook vanuit Amsterdam bereikbaar;
  • Vanaf maart 2018 staakt Cathay Pacific de vluchten naar Hong Kong vanaf Düsseldorf, maar start de maatschappij vluchten vanaf Brussel;
  • Het is vanaf nu mogelijk om vanaf Groningen Airport via Kopenhagen naar Singapore te vliegen. Dit komt doordat de vluchtschema's zijn aangepast waardoor je met een korte overstap nu vanaf Groningen toegang hebt tot het routenetwerk van Singapore Airlines.
 
 
 
 
 
Welke luchthaven is het meest geschikt voor een powernap?
Slapende reizigers op bankjes en stoelen op de vliegvelden in de meest onmogelijke houdingen, we hebben ze allemaal wel eens gezien. Zo slapen helpt je eigenlijk niet en er zijn ook voldoende alternatieven beschikbaar. Op steeds meer luchthavens zie je "sleeping pods" staan. In deze futuristische cabines kan je even tot rust komen en een dutje doen. 
  Lees hier waar deze sleeping pods staan
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Uniglobe Travel Holland
Doe mee en win!
Deze maand kun je een lederen Castelijn & Beerens paspoorthouder winnen door de oplossing te geven op de volgende vraag:

Welke stad is bij uitstek de meest ideale stad voor je incentive of bedrijfsuitje en staat afgebeeld op de foto hierboven?

Mail je antwoord voor 10 oktober naar prijsvraag@uniglobe.nl
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden