UNIGLOBE Smart Business Travel
KLM vernieuwt Flying Blue - Lekker ruim naar Istanbul - Koffiedik kijken -  Uniglobe Lezersvoordeel
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Uniglobe Smart Business Travel zakenreisnieuws
In deze nieuwsbrief kom je alles te weten over het vernieuwde Flying Blue spaarsysteem. Een absolute aanrader is de nieuwe column van Iris Hannema. Dit keer over de do's en don'ts in een koffiebar. Verder lees je alles over ons magazine traveletc. én er is weer heel veel lezersvoordeel. 

Veel leesplezier! 
 
 
 
KLM vernieuwt Flying Blue
Leden van Flying Blue sparen vanaf 1 april 2018 "Miles" voor elke euro die ze uitgeven aan vluchten bij Air France, KLM, HOP! of Joon. Ook komen er meer mogelijkheden om "Miles" te besteden en is de website vernieuwd. Het loyaliteitsprogramma moet hiermee volgens Air France-KLM eenvoudiger, flexibeler en duidelijk worden.
 
Opvallend is dat een aantal bekende termen een andere naam krijgen: Award Miles heten voortaan kortweg Miles, Level Miles worden Experience Points (XP) en Award Tickets gaan Reward Tickets heten. Lees hier alles over de veranderingen van het Flying Blue spaarprogramma. 
  Lees meer
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Lekker ruim naar Istanbul
Deze winter voert Turkish Airlines twee dagelijkse vluchten van Amsterdam naar Istanbul uit met een Airbus A330 toestel. Hierdoor reis je nog comfortabeler naar Istanbul. Zo beschikken alle stoelen, in de economyclass, onder andere over een individueel entertainment systeem. Reis je in de businessclass? Dan kun je gebruik maken van de lie-flat stoelen, zo kom je helemaal fit aan in Istanbul.
  Lees hier welke vluchten dit zijn
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Lees ons magazine traveletc. nu ook online!
Drie keer per jaar geven wij ons magazine, traveletc., uit. In dit magazine lees je naast onze nieuwtjes ook interessante interviews met onze partners, staan er iedere uitgave twee steden in de schijnwerpers. In onze nieuwste editie lees je alles over zakendoen in Argentinië en waarom jij bij de volgende editie van het Oktoberfest in München moét zijn! Ook lees je weer een column van Iris Hannema en geeft Schiphol haar toekomstvisie. Klik hier voor het online magazine.

Ps. Wist je dat er ook advertentiemogelijkheden zijn voor jou in het magazine? Wil jij jouw boodschap onder ruim 4.500 lezers in het MKB segment verspreiden neem dan contact op met Coen van Bunge via c.vanbunge@uniglobe.nl
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Koffiedik kijken
Niets maakt reizen voor ons werk zo aangenaam als met onze laptop neerstrijken in een charmante koffiebar en aan de slag gaan. Het is daarom dat we nooit meer met kromme rug op ons hotelbed rapporten hoeven uit te werken. We kunnen in gezelschap zijn zónder gestoord te worden (behalve om koffie te bestellen).

Maar wat zijn de internationale gedragsregels voor de nieuwe generatie reizende zakenmensen die liever in koffietenten werken dan op kantoor? Zijn daar geen codes voor? Iris Hannema zocht het uit en laat je graag weten wat de do’s en dont’s zijn. (Een absolute aanrader om te lezen)
  Lees meer
 
 
Lezersvoordeel
De dagen worden weer korter en de wintertijd is inmiddels weer ingegaan. Voor het je
het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Dé tijd van het jaar om gezellig samen
te komen met vrienden of familie. Een goed glas wijn is dan bijna niet weg te denken.

Daarom kun je gebruik maken van de speciale lezerskorting bij onze partner Wijnkoperij De Gouden Ton. Ga naar www.degoudenton.nl en kies je wijnen uit met 10% korting. Gebruik de code UNIGLOBE10 om je korting te ontvangen.

Ook op het totale assortiment van Travelbags krijg je als Uniglobe relatie 15% korting. Klik op de onderstaande banner en je komt in de webshop terecht. Wel de kortingscode UNIGLOBE15 gebruiken!
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel

Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden