UNIGLOBE Smart Business Travel
Olympische Winterspelen Special
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Olympische Winterspelen Special

Het Olympisch vuur brandt al twee maanden in PyeongChang. De atleten warmen zich op om in februari in topvorm te zijn. Hoe geweldig zou het zijn om hierbij te zijn? Samen met onze partner Studium Sport bieden wij je deze unieke kans aan. 

 --
 
 

De Olympische Winterspelen komen eraan!

Waarschijnlijk de laatste kans om Sven goud te zien winnen op Olympisch ijs. Net als het Olympisch eremetaal voor Ireen. De afsluiting van een schaatstijdperk en de start van een nieuwe met jong Nederlands talent. Maar ook alpineskiën is een sport waar je de sfeer life van wilt proeven, net als snowboarden. En als guilty pleasure zijn er ook kaarten voor curling en kunstrijden op de schaats.

Wij hebben een samenwerking met Studium Sport, een gespecialiseerd bureau in reizen naar grote sportevenementen. Zij organiseren all-in reizen naar de Olympische Winterspelen, maar bij hen kun je ook een reis helemaal naar je eigen wens samenstellen. En natuurlijk zorgen wij dan voor de beste vliegtickets. 

Geïnteresseerd? Lees hier meer over deze complete all-in paketten. 
  Inschrijven
 
 
 
 
Over StudiumSport
StudiumSport is het sportieve broertje van StudiumTravel en is een van onze partners in de reiswereld. Daar waar StudiumTravel Inspirerende Kennisreizen organiseert voor professionals en organisaties, verzorgt StudiumSport reizen naar grote Internationale Sportevenementen.

Het eerste aanbod is een unieke reis naar PyeongChang waar de Olympische Winterspelen van 2018 plaatsvinden.
  \
 
 
Uniglobe Travel Holland

Het begint spannend te worden!

Afgelopen weekend waren er weer wereldbekerwedstrijden op hoog niveau in Salt Lake City. Sommigen van de toppers kiezen ervoor om deze wedstrijd te laten schieten. Zij geven er de voorkeur aan om in trainingskamp te blijven. Voor de Olympische Winterspelen natuurlijk, maar eerst nog voor het OKT, het Olympisch Kwalificatie Toernooi, dat tussen Kerst en Oud en Nieuw plaatsvindt in het Thialf stadion. Want zo gemakkelijk als de nationale kanjers als Sven en Ireen het vier jaar geleden nog hadden, is het niet meer. Nieuwe favorieten kruipen dichtbij hun idolen en soms zelfs voorbij. 
  Lees meer
 
 
 
 

Incentives en groepsreizen

Is de Olympische Winterspelen niets voor jullie, maar willen jullie wel graag met het hele bedrijf of team op pad? Dat kan!
Onze groepsafdeling maakt offertes op maat. Deze worden aangepast aan jullie wensen, of het nou met de bus of vliegtuig, actief of cultureel is! 

 Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onze groepsafdeling.
  Vraag vrijblijvende offerte aan
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden