Zo ontzorgen wij jou - KLM Werelddeal Weken - Voordelen Privium leden
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Smart Business Travel zakenreisnieuws
2018 is nog maar net begonnen en wij hebben alweer het beste zakenreisnieuws speciaal voor jou geselecteerd. 

Zo lees je onder andere alles over onze diensten die jou óók in 2018 volledig zullen gaan ontzorgen. Verder lees je alles over de voordelen die je hebt als Privium lid en hoe je via ons kan profiteren van de KLM Werelddeal Weken. 


 
 
 

Hoe wij jou blijven ontzorgen in 2018
Of je nu opzoek bent naar een vliegticket, accommodatie, huurauto of transfer, visa of een parkeerplaats op Schiphol, wij hebben het én regelen het voor je. Wij bieden een tal van online én offline diensten aan waarmee je zonder zorgen en zonder stress op zakenreis kunt.

Een greep uit onze producten en oplossingen:

  • Online Bookingtool
    Met enkele muisklikken boek je vluchten, hotels, huurauto’s én internationale treinen; 
  • Travel Report
    Inzicht in reiskosten, waarin o.a. Savings en Denied Savings worden weergegeven; 
  • Uniglobe NL App 
    Je actuele, persoonlijke mobiele reisgezelschap voor onderweg;

Ook in 2018 kun je er vanuit gaan dat we er alles aan doen om jou volledig te ontzorgen. Hoe complex de zakenreis ook is, wij zorgen voor een duidelijke en efficiënte oplossing die geheel past binnen het reisbeleid en de agenda. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op: sales@uniglobesbt.nl
 
 
 
 
 

Profiteer van de KLM Werelddeal Weken
De KLM Werelddeal Weken zijn begin januari weer van start gegaan en lopen tot 23 januari a.s. Aanbiedingen gelden voor zowel economy- als businessclass tickets. De airline houdt uitverkoop op meer dan honderd bestemmingen wereldwijd.

De tarieven zijn op basis van beschikbaarheid. Natuurlijk zoeken wij graag naar de beste deals voor jouw zakenreis! Lees hieronder meer over deze Wereldeal Weken of neem contact op met een van onze kantoren. 

  Alles over de Werelddeal Weken
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Bekijk de nieuwe luchthaven van Istanbul 
Eind dit jaar moet hij opengaan: de nieuwe megaluchthaven van Istanbul. Hoe deze airport er uit komt te zien is nu tot in detail te bekijken in een video die de luchthaven heeft vrijgegeven. De video biedt een virtuele toer vanaf de vertrekhal tot aan de startbaan.

In eerste instantie heeft de luchthaven een capaciteit van negentig miljoen passagiers per jaar. Op termijn moet die jaarlijkse capaciteit doorgroeien tot tweehonderd miljoen reizigers. Daarmee wordt de nieuwe thuisbasis van Turkish Airlines in potentie de grootste luchthaven ter wereld.
  Sneak peak nieuwe luchthaven Istanbul
 
 
 
 
Spring er op los in Dubai
Op de luchthaven van Dubai staan sinds kort trampolines om de reizigers wat afleiding te bieden tijdens het wachten op de vlucht. De trampolines maken onderdeel uit van Winter Wonderland, een expositie die tot en met maart duurt en te vinden is bij gate B27 in terminal 3. 
 
Vanuit Amsterdam kun je dagelijks met KLM en Emirates meerdere malen per dag rechtstreeks naar Dubai vliegen. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
 
 
 
 
Profiteer van de voordelen als Privium lid
Privium verruimt de openingstijden van haar twee lounges op Schiphol. Privium Plus-leden kunnen daardoor langer terecht in de exclusieve ruimtes om te werken, eten of ontspannen voor vertrek van hun vliegreis.

Wil jij nog efficiënter reizen? Word dan Privium member en geniet van alle voordelen! 
  Voordelen Privium
 

Uniglobe Travel Holland
 
 
 
Uniglobe Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden