UNIGLOBE Smart Business Travel
Goed nieuws voor KLM passagiers - Lufthansa in het nieuw - Koffers mee bij Etihad - Doe mee en win
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Uniglobe Smart Business Travel zakenreisnieuws
Deze keer hebben we weer het beste en meest relevante zakenreisnieuws voor jou verzameld. Lees de artikelen door zodat je goed voorbereid op zakenreis kunt gaan. Zo kunnen KLM passagiers sneller door de Amerikaanse security, heeft Lufthansa een nieuwe uitstraling en wijzigt Etihad zijn bagagebeleid. 

 
 
 
Goed nieuws voor KLM passagiers
De PreCheck van de Transport Security Administration is nu ook beschikbaar voor passagiers van Air France en KLM, alsook van Brussels Airlines. De airlines zijn toegevoegd aan de lijst die nu bestaat uit 47 luchtvaartmaatschappijen. 

Reizigers die deelnemen aan de TSA PreCheck mogen bij de security-check in de VS hun schoenen aanhouden, evenals riemen en sieraden. Ook hoeft de handbagage met laptops en vloeistoffen niet meer uitgepakt te worden. De TSA claimt dat in november vorig jaar, inclusief de periode met Thanksgiving, 93 procent van de deelnemers binnen vijf minuten door de controle kwam.
  Meer over de TSA PreCheck
 
 
 
 
Nieuwe kleuren voor Lufthansa
Lufthansa heeft de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. De kleur geel verdwijnt, maar het bijna honderd jaar oude logo met de kraanvogel behoudt een prominente plek in de uitstraling van het bedrijf. Een Boeing 747-8 is het eerste toestel dat de nieuwe kleuren draagt en eind dit jaar moeten al tientallen vliegtuigen zijn overgeschilderd. 

In de loop van dit jaar komt Lufthansa ook met nieuwe kleding voor het cabinepersoneel, om de nieuwe hippe uitstraling kracht bij te zetten.
 
 
 
 
 
Nieuwe bagageregels bij Etihad
Etihad Airways introduceert een nieuw bagagebeleid, waarbij de focus wordt gelegd op het totale gewicht en niet op het aantal ingecheckte stuks bagage. De nieuwe regeling speelt volgens de airline beter in op de verschillende klantbehoeften binnen de internationale markten.
  Meer over de Etihad bagage regeling
 
 
 
 
Surfen aan boord bij British Airways
De Britse airline laat de komende twee jaar in totaal 118 vliegtuigen uitrusten met WiFi. Daardoor hebben passagiers op verre vluchten de mogelijkheid om, tegen betaling, internet te gebruiken op hun laptop, smartphone of tablet.
  Alles over WiFi bij British Airways
 

Uniglobe Travel Holland
 
 
   
 
Kort travelnieuws
  • China Southern vliegt vanaf 25 maart met een gloednieuwe Airbus A330-300 op de route Schiphol - Guanghzou. Deze nieuwe toestellen zijn voorzien van vernieuwde stoelen en ook is het persoonlijk entertainment systeem uitgebreid. Je kunt reizen in de ruim opgezette business class die meer privé ruimte biedt aan reizigers of in de economy class.
  • Finnair biedt haar business class reizigers een Japans menu aan op de vluchten naar Tokio. Er is een samenwerking gestart met de Japanse chefkok Rika Maezawa voor het samenstellen van de menu's.
  • Passagiers van Lufthansa en Austrian Airlines die op verre vluchten vooraan willen zitten in de economy class moeten daarvoor vanaf 20 februari betalen. De kosten zullen tussen de €30,- en €50,- per enkele reis zijn.
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
Doe mee en win!
Ook in 2018 gaan we door met de leukste prijsvraag van Nederland! Deze maand maak je weer kans op een prachtige Philips Bluetooth headset! Het enige dat je hoeft te doen is ons te laten weten welke stad je op de foto hierboven ziet.

Een paar tips:
Je kunt er heerlijk eten, gezellig winkelen of gewoon struinen door de kleine straatjes. En hoevaak je hier bent geweest je blijft je verbazen over de schoonheid van deze stad. Wist je trouwens dat deze stad zich bij uitstek leent voor een incentivereis of voor een teamuitje?!

Weet jij over welke stad we het hebben? Mail dan voor 28 februari jouw antwoord naar prijsvraag@uniglobe.nl en win die mooie prijs. Succes!
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden