UNIGLOBE Smart Business Travel
PCI compliant - Profile Management - Doe mee en win  
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Uw privacy is belangrijk voor ons
Ook deze keer hebben we weer het beste en meest relevante zakenreisnieuws voor jou verzameld. Lees de artikelen goed door zodat je goed voorbereid op zakenreis kunt gaan. Dit keer wordt er dieper in gegaan op alles rondom privacy en veiligheid. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 
 
 
 
Alle Uniglobe kantoren zijn PCI DSS Compliant
Alle 18 Uniglobe Travel kantoren hebben op tijd de certificering doorlopen om te voldoen aan de verscherpte regels in de reisbranche ten aanzien van creditcards. Deze regels, vastgelegd in de Payment Cards Data Security Standard (PCI DSS) zijn verplicht gesteld aan alle reisbureaus die werken met een reserveringssysteem van IATA.

De PCI Data Security Standard is een wereldwijde standaard op het gebied van informatiebeveiliging, met name gericht op organisaties die creditcardgegevens verwerken of opslaan. De standaard geldt als één van de zwaarste op het gebied van informatiebeveiliging en is opgesteld om fraude met en diefstal van creditcardgegevens te voorkomen.
Wij hebben onze omgeving laten toetsen door Fortytwo Security, een onafhankelijke auditor (QSA) die is aangewezen door de PCI SSC, de  organisatie die partijen certificeert voor het uitvoeren van audits.
 
 
 
 
Uw profielen veilig beheerd
Sinds kort maken wij gebruik van Umbrella Faces. In deze gebruikersvriendelijke online omgeving kunt u alle profielgegevens van uw reizigers onderhouden. U kunt er ook voor kiezen om deze gegevens door de reiziger zelf te laten updaten. Alle wijzigingen worden direct verwerkt in ons Amadeus boekingssysteem, zodat uw profiel altijd up-to-date is. Umbrella Faces:
  • Is PCI DSS Compliant, dus uw creditcard gegevens worden veilig en versleuteld opgeslagen
  • Voldoet aan de Europese AVG / GDPR wetgeving die in mei 2018 van kracht wordt
  • Wordt wereldwijd gebruikt door meer dan 100 Travel Management Companies in meer dan 70 landen
 
Wilt u ook uw profielen up-to-date houden met Umbrella Faces? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Download de Uniglobe app
Wanneer je de Uniglobe app download dan heb je geen andere reis-app meer nodig. Alle informatie hebben wij hierin gebundeld, zoals:  
 
  • Je persoonlijke reisschema (vlucht, hotel, huurauto enz.);
  • Notificaties voor schemawijzigingen en online inchecken;
  • Boeken van hotels;  
  • Regelen van taxi’s en transfers;
  • Omgevingsinformatie (restaurants, musea etc.);
  • Deel je reisschema met collega's of familie;
  • Direct contact met je Uniglobe Travel kantoor.
 
Je kunt de UNIGLOBE app downloaden in de App Store of via Google Play en kun je vinden onder UNIGLOBE NL. Mocht je vragen hebben over de app, neem dan contact op met jouw Uniglobe Travel kantoor.
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Regel je Duty of Care via ons
Als werkgever heb je een zorgplicht naar je werknemers, ook tijdens de zakenreis. Het op afstand managen van risico’s is complex. Immers er kan sprake zijn van politieke onrust, geweld of natuurrampen of je krijgt onbedoeld te maken met lokale autoriteiten en wetgeving. In samenwerking met Crisis Assistance Plus (CAP™) biedt Uniglobe een alles omvattende ‘Duty of Care’ oplossing. Zo informeren we je vooraf over mogelijke risico’s over jouw reisbestemming en bemiddelen we bij calamiteiten ter plaatse.
 
Je kunt kiezen voor een eenmalig lidmaatschap voor de duur van de zakenreis of een jaarlidmaatschap als er sprake is van meer dan 20 reizigers binnen je onderneming. Als lid van CAP™, heb je 24/7 toegang tot het exclusieve Crisis Response Center (CRC) en indien nodig worden CAP Crisis Consultants ingeschakeld om direct noodhulp te verlenen. Belangrijk om te weten is dat het CAP™ programma geen verzekering is. Met CAP™ word je zorgplicht volledig uit handen genomen.
 
Meer weten over Uniglobe riskmanagement? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
 
 
Lees de nieuwste uitgave van traveletc.
Dit keer staan Hongkong en Lissabon in de spotlight en lees je alles over bitcoins. Ook andere steden komen aan bod zodat je volledig voorbereid op reis kunt. De volgende editie zal medio juni verschijnen.

Via deze link kun je het magazine online lezen.


 
 
 
Uniglobe Travel Holland
Doe mee en win!

Deze keer kun je weer een mooie prijs winnen door te raden welke Zuid Europese stad je op de foto hierboven ziet.

Tip: Deze stad leent zich bijzonder goed voor een groeps- en of incentivereis.
Mail je antwoord voor 10 mei naar prijsvraag@uniglobe.nl en maak kan op een Philips Bluetooth Headset!

Veel Succes.

 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
Uniglobe Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden