UNIGLOBE Smart Business Travel
Smart Business Travel groeit - UNIGLOBE NL App - Groepsreizen - Doe mee & win! 
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 

Zakenreisnieuws van Uniglobe Smart Business Travel
In deze nieuwsbrief lees je weer het allerlaatste zakenreisnieuws dat wij speciaal voor jou hebben geselecteerd.  Zo lees je meer over onze overname door Uniglobe Easy Travel, over onze app en uiteraard nieuws van onze partners.

Vergeet niet om mee te doen aan de prijsvraag! Mocht je na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

   
 
Uniglobe Smart Business Travel blijft groeien!
Waarschijnlijk is dit nieuws je niet ontgaan de afgelopen maanden. Per 1 april heeft Uniglobe Easy Travel uit Uden Uniglobe Smart Business Travel overgenomen. De groep omvat nu vijf Uniglobe vestigingen door heel Nederland; Woerden, Amsterdam, Uden, Grootebroek en Teuge. Alle vijf kantoren zullen onder de naam Uniglobe Smart Business Travel verder gaan. Hiermee ontstaat een gezond en sterk reisbedrijf. Ondanks deze krachtenbundeling behouden alle klanten ongewijzigd toegang tot onze persoonlijke dienstverlening, zowel online als offline. 
  Lees meer
 
 
 
Download de gratis Uniglobe app
Wanneer je de Uniglobe app download heb je geen andere reis-app meer nodig. Je vindt hierin alle reisinformatie die je nodig hebt voor een succesvolle zakenreis.
  • Je persoonlijke reisschema (vlucht, hotel, huurauto enz.);
  • Alerts voor schemawijzigingen en online inchecken;
  • Boeken van je favoriete hotel;  
  • Regelen van taxi’s en transfers;
  • Omgevingsinformatie (restaurants, musea etc.).  
De app kun je gratis downloaden in de App Store of via Google Play en kun je vinden onder UNIGLOBE NL. 
  Alles over de app
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Minder vertragingen bij KLM door smart intelligence
KLM verwacht in de toekomst minder vertragingen door toepassing van slimme systemen die zelf de beste oplossing bij verstoringen kunnen bedenken. Daarnaast krijgen passagiers bovendien sneller informatie als hun vlucht uitvalt. De luchtvaartmaatschappij presenteerde tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van IATA in Sydney een partnerschap met de Boston Consultancy Group (BCG), waarbij kunstmatige intelligentie wordt ingezet binnen de operationele afdelingen.

Doordat de slimme tools zelflerend zijn kunnen zij op den duur in een mum van tijd de best mogelijke oplossing bedenken om passagiers, bagage en vliegtuigen op de juiste plek te krijgen. Het is daarbij niet de bedoeling dat er banen verdwijnen. "De tools ondersteunen juist de mensen."
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
 
Wij organiseren ook jouw groeps- of incentivereis
Wil je een onvergetelijke incentivereis afgestemd op jouw targets als beloning of stimulans, voor training of teambuilding, presentatie of meeting? Bij Uniglobe Smart Business Travel zijn de mogelijkheden voor groepsreizen en incentives onbeperkt en wij gaan altijd voor een top resultaat. Als jouw gasten nog lang en enthousiast praten over een evenement; dan is ons gezamenlijke doel geslaagd!

Laat ons jou inspireren
Een brainstormsessie op de Waddeneilanden? Een handelsmissie naar China? Of liever crossen door de woestijn in Dubai? Het kan allemaal. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
  Alles over groepen en incentives
 
 
Uniglobe Travel Holland
Doe mee en win!
Ook deze maand maak je weer kans op een mooie prijs. Het enige dat je hoeft te doen is de naam van deze wereldberoemde brug voor 10 juli te mailen naar prijsvraag@uniglobe.nl

Het antwoord op de prijsvraag van vorige maand was: de Spaanse stad Malaga. Sommigen van jullie dachten dat het Sevilla of Valencia was, helaas.

Weet je het antwoord van deze maand stuur dan snel je antwoord in en wie weet win jij weer die prachtige bluetooth Philips headphones. Succes!
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Uniglobe Smart Business Travel
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden