ANVR Voorwaarden - Beste Airline - Brexit, en nu? - Zomervoordeel
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 

UNIGLOBE Smart Business Travel zakenreisnieuws
Voor ons geen komkommertijd want er is genoeg te doen en nieuws te delen. In deze nieuwbrief lees je over de vernieuwde ANVR voorwaarden en geeft VNO-NCW je tips hoe om te gaan met de Brexit. 

 
 
 
ANVR voorwaarden gewijzigd
Per 1 juli 2018 zijn de ANVR B2B voorwaarden vervangen door de ANVR zakelijke voorwaarden. Omdat wij uitsluitend te maken hebben met het aanbieden van zakelijke reizen sluiten de ANVR zakelijke voorwaarden het beste aan bij de dienstverlening van Uniglobe Smart Business Travel. Deze voorwaarden schrijven echter wel voor dat er een raamovereenkomst tussen de aanbieder van de reizen – Uniglobe Smart Business Travel- en onze klanten dient te zijn.

Heeft u onze eerder toegestuurde raamovereenkomst nog niet ondertekend teruggestuurd willen wij u eraan herinneren dit alsnog te doen. Heeft u de overeenkomst niet ontvangen? Neem dan contact op met sales@uniglobesbt.nl

 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
Onze partners vallen in de prijzen
De Skytrax World Airline Awards 2018 zijn bekend gemaakt. Deze ‘airline-oscars’ zijn een bekende prijs in de luchtvaartindustrie, gebaseerd op de meningen van vele reizigers. De grote winnaar was Singapore Airlines, dat het stokje overnam van Qatar Airways als beste airline van de wereld.

Zoals je van ons gewend bent werken wij alleen met de beste partners samen om jouw zakenreis succesvol te laten verlopen en zijn dan ook trots dat onze partners in de prijzen zijn gevallen. 
  Alle winnaars
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
 
De Brexit, en nu?
Het lijkt erop alsof de Brexit met de dag actueler en verwarrender wordt. Om toch enige duidelijkheid te scheppen hebben wij Winand Quaedvlieg van VNO-NCW gevraagd welke maatregelen je nu het best kunt nemen als ondernemer op weg naar de Brexit. Via deze link lees je het interview dat wij met hem hadden in ons magazine Traveletc.
 
 
 

Ben je al KLM BlueBiz lid?
Vliegen je regelmatig naar het buitenland voor zaken? Meld je bedrijf dan via ons kosteloos aan voor BlueBiz en profiteer van de vele voordelen. Met ieder KLM ticket dat je boekt spaar je eenvoudig en snel voor mooie voordelen. 
 

De BlueBiz voordelen in het kort:

  • Gratis vluchten
  • Upgrades
  • Netwerkgelegenheden
  • Luxe artikelen uit de BlueBiz webshop

Zo werkt het
Met BlueBiz ontvangt jouw bedrijf voor elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners waardevolle Blue Credits (1 Blue Credit is 1 euro waard). Deze kun je verzilveren voor gratis tickets, upgrades en een wisselend assortiment van luxe artikelen in de BlueBiz webshop. Het enige wat je hoeft te doen, is ons te laten weten of je lid wilt worden. Neem contact met ons op via sales@uniglobesbt.nl of 0348-430293
  Lees meer
 
 
 
 
Profiteer van Uniglobe zomervoordeel!
Als relatie van UNIGLOBE Smart Business Travel profiteer je natuurlijk niet alleen van onze kennis en know how maar ook kun je profiteren van speciale kortingen. Zo hebben wij verschillende partijen afspraken gemaakt waar jij van profiteert.

Zo krijg je 15% korting op het gehele assortiment van travelbags.nl Super handig als je nog een coole koffer of laptoptas voor de vakantie wilt scoren. Het enige dat je hoeft te doen is de volgende kortingscode in te voeren: UNIGLOBE15

Organiseer je een leuk feestje of BBQ? Dan moet je daar natuurlijk een passende wijn voor selecteren. Op de website van de Gouden Ton kies je de beste wijnen en krijg je 10% als je de kortingscode: uniglobe10 gebruikt.
 
 
 
 
Uniglobe Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden