Kom alles te weten over KLM - travel simplified
Lees deze mail online.
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
Inhoudsopgave
Word BlueBiz lid
Boston en Las Vegas nieuwe KLM bestemmingen
Ticketopties voor jou
KLM huisje #99
Zakenreisnieuws | KLM Edition
Deze editie van de etraveletc. staat in het teken van onze nationale luchtvaartmaatschappij KLM: de meest favoriete luchtvaartmaatschappij onder de Nederlandse zakenreizigers.

Toch is het goed om af en toe weer op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen. Daarom deze week een volledig ‘blauwe’ etraveletc.

Mocht je na het lezen van deze nieuwsbrief vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons.

 
 
 
Word Bluebiz lid en bespaar!
Zorgeloos ondernemen en ook nog eens besparen op de zakelijke reiskosten? Dat kan met BlueBiz, hét besparingsprogramma van KLM en Air France voor bedrijven. Deelname is kosteloos en de voordelen zijn groot.


Gratis vluchten, luxe artikelen en mooie netwerk gelegenheden
Met BlueBiz ontvangt jouw bedrijf voor elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners* waardevolle Blue Credits (1 Blue Credit is 1 euro waard). Deze kun je eenvoudig verzilveren voor gratis tickets, upgrades en een wisselend assortiment van luxe artikelen in de BlueBiz webshop.

Dubbel voordeel met Flying Blue
Ben jij en/of jouw collega’s Flying Blue-deelnemer? Dan levert een zakelijke vlucht zelfs dubbel voordeel op: Blue Credits voor de zaak en Flying Blue Miles voor de reiziger.

*Je spaart Blue Credits op vluchten van KLM, Air France, Delta Air Lines, Kenya Airways, China Southern, China Eastern en Jet Airways.
 
 
 
 
 
KLM breidt in 2019 haar netwerk uit met twee nieuwe bestemmingen: Boston en Las Vegas

Boston

KLM vliegt vanaf 31 maart 2019 drie keer per week vanaf Amsterdam naar Boston. Er wordt een Airbus A330-300 ingezet, met een capaciteit van 292 stoelen per vlucht
De KLM-vluchten naar Boston zijn een aanvulling op de twee dagelijkse vluchten tussen Amsterdam-Schiphol en Boston, die worden uitgevoerd door Delta Air Lines, de joint venture partner van Air France-KLM op trans-Atlantische routes.

Las Vegas
Midden in de woestijn bevindt zich het gok- en entertainmentparadijs van de Verenigde Staten, met jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. Vanaf 6 juni 2019 vliegt KLM twee keer per week rechtstreeks naar Las Vegas, op donderdag en zondag. Vanaf 2 juli 2019 komt daar een derde vlucht bij op dinsdag. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 787-9 Dreamliner met een capaciteit van 294 stoelen per vlucht.
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
 
 
 
Uniglobe Travel Holland
Light, Standard of Standard+ tarieven
Vlieg jij vaak naar Zuid-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch Gebied? Dan kun je kiezen uit drie ticketopties: Light, Standard of Standard +. Hiermee kun je de reis nog beter afstemmen op jouw persoonlijke wensen. De opties hebben elk hun eigen tarief, eigen voorwaarden en services.

Daarnaast kunnen wij extra services voor je regelen, zoals Economy Comfort voor meer beenruimte of een à la carte-maaltijd. Samen kunnen we je vluchten helemaal op maat maken. Wil je meer informatie over de ticketopties? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
 
 
KLM Delfts blauw huisje #99: Douwe Egbers in Joure
Traditiegetrouw viert KLM haar verjaardag met een nieuw Delfts blauw huisje. Dit jaar is de keuze gevallen op de eerste winkel van Douwe Egberts in Joure. Geen toeval, want tegenwoordig serveert KLM op al haar Europese en intercontinentale vluchten de duurzame UTZ- gecertificeerde koffie van Douwe Egberts.

Sinds de jaren vijftig reikt KLM Delfts blauwe huisjes uit aan World Business Class passagiers tijdens intercontinentale vluchten. De huisjes zijn replica’s van bijzondere gebouwen in Nederland.

Vanaf 1994 loopt het aantal huisjes synchroon met de leeftijd van KLM. Sindsdien wordt ieder jaar op of rondom KLM’s verjaardag op 7 oktober een nieuw exemplaar aan de collectie toegevoegd. Volgend jaar op 7 oktober 2019 viert KLM als eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld, opererend onder de originele naam, haar 100ste verjaardag.
 
 
 
 
Uniglobe Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Privacy
Disclaimer
Afmelden